20121005

Δίνει και πάλι μάχη με σπάνια ασθένεια η τραγουδίστρια Θεανώ (video)

Η τραγουδίστρια Θεανώ είχε κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο μετά από μια κρίση επιληψίας, όπου οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι πάσχει από καρκίνο στο συκώτι. 


Όταν ξεκίνησε τις θεραπείες ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, όμως δεν το έβαλε κάτω και ακόμα και στις δύσκολες στιγμές έβλεπε τη θετική τους πλευρά.


Πρόσφατα που οι γιατροί διέγνωσαν στον αδερφό της ότι πάσχει από λευχαιμία έκανε έκκληση σε όποιον μπορεί να δώσει αίμα και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια.


Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ευχαρίστησε τον κόσμο και μίλησε για το νέο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τώρα.


«Προτιμώ να μη λέω τη λέξη καρκίνος, μόνο ότι είμαι άρρωστη. Σαν “Θεανώ” δεν ήθελα να την λέω αυτή τη λέξη. Μου είναι και λίγο δύσκολο να την λέω. Με βοήθησαν πολύ οι φίλοι μου. Δεν κρύβω ότι είχα πάθει κατάθλιψη και έπαιρνα αντικαταθλιπτικά χάπια», είπε η τραγουδίστρια.


Και πρόσθεσε πως «δεν έχω τελειώσει δυστυχώς με τα νοσοκομεία. Κάνω εξετάσεις κάθε 6 μήνες».
Η Θεανώ δουλεύει ξανά και φαίνεται συνειδητοποιημένη με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
«Μέσα από αυτές τις εξετάσεις που έκανα πρόσφατα, βρήκαν και μια άλλη σπάνια ασθένεια. Βγάζω όγκους στο δέρμα μου. Έκανα τρεις βιοψίες και δυο χειρουργεία. Πάνω στην ατυχία μου είμαι τυχερή γιατί βγαίνει μόνο στο δέρμα. Έχω εξοικειωθεί πλέον με τα νοσοκομεία. Η αρρώστια αυτή λέγεται σαρκοείδωση» δήλωσε.


Εμφανώς συγκινημένη υποστήριξε πως «ο Θεός λένε πως όταν αγαπάει κάποιον πολύ τον παιδεύει».
Ακόμα, εξομολογείται πως δεν της στοίχισε μόνο όλο αυτό που πέρασε η ίδια, αλλά και ο χαμός της καλύτερης της φίλης.


Πριν από λίγο καιρό, «έφυγε» από τη ζωή η Γιάννα Χατζιμιχάλη. «Αισθάνομαι άσχημα που εγώ προχώρησα και έγινα καλά. Εκείνη δεν τα κατάφερε. Η Γιάννα ήταν από τις πρώτες κοπέλες που γνώρισα όταν ήρθα στην Αθήνα. Όταν αρρώστησε δεν μου το είπε. Το είχε πει στη μητέρα μου. Όταν το έμαθα σοκαρίστηκα», δήλωσε βαθιά θλιμμένη η Θεανώ.


Τώρα προσπαθεί να αντιμετωπίζει ό,τι της συμβαίνει βλέποντας τη θετική του πλευρά.
Δείτε το βίντεο της εξομολόγησης της.