20121029

Δούκισσα Νομικού | Είναι οριστικό: Είναι το νέο κορίτσι του...


Η φήμη πως η Δούκισσα Νομικού -και όχι η τελικά η Έλενα Παπαβασιλειου, που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν το φαβορί για αυτή τη θέση- θα βρεθεί τελικά...
στην εκπομπή «ΌΛΑ» δίπλα στον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή, κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες μέρες, και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, είναι 100% αληθινή.

«Αφού πρώτα ο Θέμος το συζήτησε με τον Βαγγέλη Περρή και ορισμένα στελέχη του ΑΝΤ1, αποφασίστηκε η Δούκισσα να είναι το νέο “κορίτσι της εκπομπής!”. Είναι ένα πρόσωπο πολύ φρέσκο, συμπαθές στο κοινό και έχει αποδείξει ότι δεν είναι απλά όμορφη. Η Δούκισσα είναι μία κοπέλα που μπορεί να κάνει πολύ καλές συνεντεύξεις, ενώ οι παρατηρήσεις και οι παρεμβάσεις της είναι πάντα εύστοχες. Επίσης, έχει απίστευτο χιούμορ και θα δείτε τη χημεία που θα έχει με το Θέμο και το Βαγγέλη» λέει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Θέμου Αναστασιάδη στο Yupiii.

Η πρεμιέρα του «ΟΛΑ 13» θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου – μάλιστα φέτος η εκπομπή θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Όσο για τον βασικό καλεσμένο της πρεμιέρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Yupiii -αν και τίποτα δεν θεωρείται ακόμη οριστικό- το όνομα που «παίζει» έντονα είναι αυτό της Ζέτας Μακρυπούλια: «Ακόμα κι αν δεν είναι στην πρεμιέρα, θα πάει οπωσδήποτε σε μία από τις πρώτες εκπομπές. Άλλωστε, ο Θέμος τής έχει αδυναμία- το ίδιο κι εκείνη!» αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια πηγή. [tuned]