20121029

Έδιωξαν τον Γ. Παπανδρέου από εστιατόριο του Βερολίνου! (βίντεο)

Επεισοδιακή απέβη για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου η έξοδος σε εστιατόριο στο Βερολίνο,....
καθώς έγινε αντιληπτός από νεαρούς Έλληνες που τον αποδοκίμασαν έντονα.

Ο πρώην πρωθυπουργός όπως αναφέρει το pheme.gr κάθισε σε γνωστό εστιατόριο της γερμανικής πόλης με φίλους του, αλλά η παρουσία του είχε γίνει νωρίτερα αντιληπτή από ‘Έλληνες καθώς τον είδαν να περπατά με τους συνεργάτες του στον δρόμο.

Οι Έλληνες κάτοικοι του Βερολίνου, έπαιζαν μουσική σε παραπλήσιο jazz club και πριν εισέλθουν σε αυτό για την προκαθορισμένη συναυλία τους στις 22.00 είδαν τον γιώργο Παπανδρέου να μπαίνει στο διπλανό εστιατόριο με όνομα Mitte, ταυλανδέζικης κουζίνας.

Με το που έκανε διάλειμμα η ορχήστρα, οι Έλληνες μουσικοί κατευθύνθηκαν προς το εστιατόριο και αφού μπήκανε εντόπισαν που ακριβώς καθόταν ο πρώην πρωθυπουργός, ξεκίνησαν να διαμαρτύρονται και να φωνάζουν, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στο τραπέζι του και προκαλώντας χάος στο εστιατόριο.

«Μας ξεφτιλίσατε! Μας ξεφτιλίσατε!» φώναζαν νεαρές Ελληνίδες της παρέας στο εστιατόριο, αφήνοντας άναυδους τους παρευρισκόμενους.

«Φάτε, τσάμπα είναι, εμείς πληρώνουμε, μας διαλύσατε!» συνέχισαν να φωνάζουν οι νεαρές, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο κ. Παπανδρέου, σοκαρισμένος και χωρίς να αντιδράσει ή να απαντήσει στην ομάδα των ατόμων που τον προπηλάκισαν, αναγκάστηκε να αποχωρήσει με την παρέα του από το εστιατόριο, ακριβώς μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με συνεργάτες πάντως του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Παπανδρέου δεν αντέδρασε στις λεκτικές επιθέσεις που δέχθηκε, ενώ προσπάθησε να μιλήσει στους φοιτητές λέγοντάς τους πως δεν πρέπει να είναι αφελείς και να πιστεύουν όσα ακούγονται και για όσα προσπαθούν να τους πείσουν. Φέρεται να τους είπε: «Μην πιστεύετε ό,τι σας πουλάνε. Ηρεμήστε και ελάτε να συζητήσουμε».

Η ένταση της στιγμής όμως δεν καταλάγιασε με συνέπεια ο κ. Παπανδρέου να αποχωρήσει μαζί με την παρέα του από το εστιατόριο.