20121011

Έλληνας τραγουδιστής σε κλινική αποτοξίνωσης παράλληλα με τις εμφανίσεις του στην πίστα

Η παραμύθα είναι εθιστική. Σε ερεθίζει, σε ταξιδεύει σε τρελαίνει και λίγοι είναι εκείνοι που μέσα στις σκιές αποφασίζουν ν΄αλλάξουν ρότα.
Ο πρωταγωνιστής μας το παλεύει χρόνια μόνος…όμως η ώρα ήρθε για να δεχτεί την βοήθεια ειδικών! Εδώ και χρόνια είναι εθισμένος στα ναρκωτικά… Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη κοντά στα 40, ένα «ίνδαλμα» όπως τον αποκαλούν πολλοί. Η επιτυχία του είναι μεγάλη και η αγάπη του κόσμου ακόμα περισσότερη. 

Εκείνος όμως εδώ και πολλά χρόνια έδειξε την αγάπη του στο κακό. Σε εκείνη που σε καταστρέφει. Σίγουρα δεν είναι ο μόνος που «φτιάχνεται» και που κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών… όμως φαίνεται πως τώρα, τα πράγματα έχουν σοβαρέψει. Μάλιστα πριν λίγο καιρό υποχρεώθηκε να μείνει σε κλινική στην Αγγλία για πολλούς μήνες προκειμένου να καθαρίσει. Στη νύχτα λένε ότι το κόστος της θεραπείας ανέλαβε επιχειρηματίας που τον πιστεύει πολύ. Μάγκας ο τύπος. Ο ίδιος ο αοιδός ωστόσο δείχνει να μην το ελέγχει πια γι αυτό πήρε μια μεγάλη απόφαση! Να πάει σε κλινική αποτοξίνωσης!


Όμως ήταν αδύνατον να μείνει εκεί καθώς αυτή τη περίοδο εργάζεται. Εμφανίζεται σε πίστα και όπως καταλαβαίνεται του ήταν πολύ δύσκολο να τα τινάξει όλα στον αέρα. Βρήκε όμως τη λύση! Αποφάσισε να πηγαίνει πολύ συχνά, σχεδόν κάθε μέρα και να παρακολουθεί τις συνεδρίες. Ο ίδιος αν και είναι χρόνια χρήστης, ελπίζει να ξεκόψει! Οι άνθρωποι γύρω του που γνωρίζουν το πρόβλημα του τον ενθαρρύνουν να συνεχίσει να πηγαίνει στην κλινική.


Μάλιστα ο ίδιος σκέφτεται μόλις ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του να κάνει και εισαγωγή και να μην βγει αν δεν «καθαρίσει». Για να δούμε… Σίγουρα είναι πολύ θετικό που κατανοεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και θέλει να μπει σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης! Ας ευχηθούμε να νικήσει τον «θάνατο» και να συνεχίσει την λαμπερή καριέρα του! [gossip-tv]