20121019

Είναι κόρη πασίγνωστης και αγαπημένης πρωταγωνίστριας…

Είναι κόρη μίας από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες ηθοποιούς.
Η ομοιότητά τους είναι συγκλονιστική. Η κόρη της γνωστής πρωταγωνίστριας έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο, θαύμαζε και θαυμάζει την μαμά της και τους άλλους ηθοποιούς, πίσω από την κουίντα. Είναι το αγαπημένο παιδί πολλών συναδέλφων της μητέρας της, καθώς όλοι την ήξεραν από μικρό παιδί, όταν την έβλεπαν να τριγυρνάει στα καμαρίνια, αλλά και στα τηλεοπτικά πλατό.
Ο λόγος για την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, την 20χρονη Δανάη. Η Δανάη Μπάρκα είναι η χαρά της ζωής και της αισιοδοξίας.  Την γνώρισα πριν δυο χρόνια στην Χαλκιδική στον αγαπημένο της μέρος που κάθε καλοκαίρι απολαμβάνει τις διακοπές της με καλούς φίλους. Έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, είναι ευφυής όπως και η μαμά της άλλωστε, χωρίς να σημαίνει ότι είναι ίδιες προσωπικότητες. Κάτι που δεν της αρέσει είναι να λέει πως είναι η κόρη της Σταυροπούλου.
Παράδειγμα η γνωριμία μας, ενώ είχαμε πει τα πάντα είχαμε γελάσει με την ψυχή μας , είχαμε μιλήσει για ότι μας απασχολούσε , μου το αποκάλυψε μετά από ώρες, ενώ μόλις έμαθε ότι είμαι δημοσιογράφος στραβοκατάπιε αρκετές φορές.
Η Δανάη σπουδάζει τραγούδι, με δάσκαλο της τον Αλέξη Πρίφτη. Της αρέσει πολύ, είναι ο τρόπος έκφρασης της καθώς διαθέτει μια πολύ μελωδική φωνή. Ζει μαζί με τη μαμά της – μετά από τον χωρισμό των γονιών της,  στο ίδιο κτίριο, αλλά σε διαφορετικούς ορόφους.  Όπως έχει δηλώσει η ηθοποιός σε συνεντεύξεις της δεν θέλει η Δανάη να βγαίνει στην δημοσιότητα. Δεν της αρέσει  η κόρη της να εκτίθεται και γι αυτό εκνευρίζεται όταν οι κάμερες  την κυνηγούν για μια δήλωση.
Η μια λατρεύει την άλλη και οι δυο τους λατρεύουν την μητέρα της Βίκυς, την κυρία Τούλα. Θυμάμαι συνέχεια τη Δανάη να μας μιλάει για την γιαγιά και το πόσο την αγαπάει,  «Αν φύγει η γιαγιά Τούλα θα πεθάνω» μας έλεγε.
Άλλη μια μεγάλη αγάπη της ζωής της είναι και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Είναι γνωστό πως η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι κολλητοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα ζουν και στο ίδιο σπίτι. Ο Χρήστος ουσιαστικά την μεγάλωσε καθώς μετά το διαζύγιο των γονιών της, αυτός ήταν που στήριξε τις δυο γυναίκες. Η Δανάη τον νιώθει ως δεύτερο  πατέρα της και του λέει τα πάντα.  Της αρέσει να δίνεται, να ονειρεύεται και να αγαπιέται από τους φίλους της και από τον πρίγκιπα της.[tuned.gr]