20121019

Η Καινούργιου μίλησε για τη σχέση της με το Σαμαρά και το – άδοξο – τέλος της

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου και μεταξύ άλλων, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά...
και παραδέχτηκε ότι ήταν ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά, μιλώντας όμως και για το πώς είναι γενικά στις σχέσεις της.

Σχολιάζοντας τη μικρή διάρκεια της σχέσης τους και το άδοξό της τέλος, η όμορφη παρουσιάστρια είπε: "Το καλοκαίρι είχα τρομάξει. Ίσως να φταίω κιόλας, αλλά δεν περίμενα πως θα γίνει τόσο μεγάλο. Όταν βέβαια εκτίθεσαι, ήξερα το τίμημα αυτής της δουλειάς. Για να φωτογραφηθώ δίπλα σε έναν άνθρωπο, δεν υπήρχε περίπτωση να μην ήταν αληθινό. Ίσως να μετάνιωσα που πήγα στο συγκεκριμένο νησί..."

Μέσα από τα λεγόμενά της φάνηκε επίσης ότι τελικά η δημοσιότητα έπαιξε ρόλο στην πορεία αυτής της σχέσης. "Ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο και τον σέβομαι και πάρα πολύ. Δεν είπα πως χάλασε η σχέση για τη δημοσιότητα, αλλά σίγουρα όταν συμβαίνει όλο αυτό μπορεί να φοβίσει έναν αθλητή -έναν αθλητή τόσο σοβαρό, όπως αυτός. Εδώ τρόμαξε εμένα...".

Όσον αφορά το πώς συμπεριφέρεται στις σχέσεις, η Κατερίνα δήλωσε: "Το λάθος μου είναι πως είμαι αρκετά δοτική. Όταν είμαι με έναν άνθρωπο και είμαι αρκετά ερωτευμένη, δίνω τα πάντα στον άλλον και θέλω να είμαι συνέχεια μαζί του. Κάνω πολύ focus στη σχέση, δεν θα κοιτάξω άλλον, δεν θα βγω με τις φίλες μου... Είμαι πολύ... Της αγκαλιάς, να είμαστε όλη μέρα μαζί, τι πιο όμορφο!», ενώ για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους χωρισμούς της πρόσθεσε: «Ποτέ δεν κάνω κακό σε κανένα. Και θέλω να είναι καλά, όταν τελειώσει η σχέση. Και θέλω να μιλάω μαζί τους".[protothema]