20120906

Το ξέσπασμα του αδερφού της Ευδοκίας Ρουμελιώτη στο Facebook για το χαμό της μητέρας του


H Ευδοκία Ρουμελιώτη, έχασε τη μητέρα της, η οποία έφυγε σήμερα από τη ζωή, έπειτα από ένα τραγικό ατύχημα στο σπίτι, καθώς έπεσε από τις σκάλες.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο αδερφός της ηθοποιού και δημοσιογράφος, Γιώργος Ρουμελιώτης, έγραψε ένα σπαραξικάρδιο μήνυμα, μέσω του οποίου αποχαιρετά την πολυαγαπημένη του μητέρα, αλλά και απευθύνεται σε ορισμένους (χωρίς να είναι συγκεκριμένος), με πολύ σκληρά λόγια:



roumeliotis
«Τους συγγραφείς όμως του σεναρίου της ζωής μας δεν τους γνωρίζω, δεν κατανοώ τα κριτήρια των αποφάσεων τους, δεν πιστεύω στην μοίρα αλλά είμαι σίγουρος πια ότι δεν την ορίζω, παρά στο ελάχιστο...
Υπάρχουν όμως άνθρωποι που πραγματικά ορίζουν την μοίρα των συνανθρώπων τους, συνειδητά η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ.
Ίσως να ειναι ηλίθιοι, ίσως άχρηστοι, ίσως απλά κακοί σε ότι επιλέγουν να καταπιαστούν, σίγουρα όμως είναι εγκληματίες...
Μπορώ να δεχθώ, έστω και δύσκολα, την συνωμοσία του σύμπαντος που κρίνει τις ζωές μας, όχι όμως την συνωμοσία των ηλίθιων που στερούν την ελπίδα των ανθρώπων.
roumeliotis
Είμαι υποχρεωμένος να τους σταματήσω με όλες μου τις δυνάμεις!
Τώρα προέχει να αποχαιρετήσω οτι πολυτιμότερο είχα, περήφανα, με δύναμη ψυχής, της δικής της ψυχής που θα μείνει αθάνατη. 
Άλλωστε η ιδία επέλεξε να μείνει ανάμεσα μας, προσφέροντας ζωή με την ζωή της.
Επέλεξε να δώσει ελπίδα σε ανθρώπους που δεν γνώρισε ποτέ της, την ελπίδα που της στέρησαν μια χούφτα ηλίθιοι, τους οποίους όμως εγώ δεν συγχωρώ.
Αντίο Βασουλα μου....»[tuned]