20120906

Εκτέλεσαν οικογένεια βρετανών στην Γαλλία - Δυο κοριτσάκια βρέθηκαν ζωντανά!


Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Γαλλίας από την εκτέλεση μιας οικογένειας βρετανών...
και περιμένουν από τα δυο κοριτσάκια της οικογένειας που βρέθηκαν ζωντανά να μιλήσουν και να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Η γαλλική αστυνομία έθεσε υπό προστασία τo 4χρονο κοριτσάκι και την αδερφή του που βρέθηκαν ζωντανές, η δεύτερη σοβαρά τραυματισμένη μετά την επίθεση που δέχθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της η οικιγένειά τους.

Το 4χρονο κοριτσάκι βρέθηκε ζωντανό και σε κατάσταση σοκ κρυμμένο κάτω από τα πτώματα της οικογένειάς του στο βάθος του αυτοκινήτου.

Άγνωστοι εκτέλεσαν τους γονείς, την γιαγιά τους και διερχόμενο ποδηλάτη στην λίμνη Ανεσί της Άνω Σαβοΐας στη ανατολική Γαλλία.

"Η μικρή απομακρύνθηκε από το σημείο αυτό. Είναι ευνόητο ότι τα δύο κοριτσάκια τελούν υπό προστασία", ανακοίνωσε η εισαγγελία, αναφέροντας ότι η μεγαλύτερη αδελφή του κοριτσιού μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, αλλά η ζωή της δεν κινδυνεύει.

"Έχουν ληφθεί όλες οι προφυλάξεις ώστε οι μικρές θα έχουν φροντίδα και προστασία στις καλύτερες δυνατές συνθήκες", πρόσθεσε ενώ αρνήθηκε να διευκρινίσει πού βρίσκεται το κοριτσάκι.

Η μικρή βρέθηκε σώα γύρω στα μεσάνυχτα μέσα στην BMW στην οποία τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί από σφαίρες το απόγευμα της Τετάρτης. Οι ερευνητές της αστυνομίας εξήγησαν ότι η καθυστέρηση στον εντοπισμό του παιδιού οφείλεται στο γεγονός ότι αυτό παρέμεινε ακίνητο, κρυμμένο στα πόδια της μητέρας του, κάτω από τα πτώματα, χωρίς να κάνει τον παραμικρό θόρυβο, όσο το σημείο αυτό είχε αποκλειστεί από την αστυνομία εν αναμονή της άφιξης των μελών της εγκληματολογικής υπηρεσίας αργά το βράδυ από το Παρίσι.

Ένας διερχόμενος ποδηλάτης εντόπισε τα θύματα μέσα στο αυτοκίνητο που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης δασικής περιοχής της κοινότητας Σεβαλίν. Ο πατέρας βρισκόταν στο μπροστινό μέρος του οχήματος, οι δύο γυναίκες στις πίσω θέσεις. Και ένας ποδηλάτης, κάτοικος γειτονικής κοινότητας, βρέθηκε νεκρός μπροστά από το αυτοκίνητο, ενώ ένα κοριτσάκι βαριά τραυματισμένο βρισκόταν στο μπροστινό αριστερό μέρος.

Η ταυτότητα της οικογένειας αυτής των βρετανών παραθεριστών σε κάμπινγκ του Σεντ-Ζοριόζ, στις όχθες της λίμνης Ανεσί, έχει εξακριβωθεί, παρότι η δικαιοσύνη παραμένει επιφυλακτική αναμένοντας την επίσημη ταυτοποίηση των στοιχείων.[newsit]