20120901

Νανά Καραγιάννη: «Δεν πεθαίνω παιδιά…Το παλεύω ζώ και θέλω να πάρω επτά κιλά»


Πολλοί έπαθαν σοκ με τις εικόνες που η ίδια η Νανά πόσταρε στις προσωπικές σελίδες της στο Facebook.

Κάποιοι μάλιστα κακεντρεχείς έσπευσαν να την «πεθάνουν» πριν την ώρα της με διάφορα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο τα οποία μόνο χυδαία μπορείς να τα χαρακτηρίσεις. Η ίδια διαβάζει τα πάντα. Άλλωστε είναι στη δουλειά και ξέρει καλά το παιχνίδι.
Το σημαντικότερο με την περιπέτειά της είναι ότι μέτρησε πολλά. Τους ανθρώπους γύρω της αλλά κυρίως τις δικές της αντιστάσεις. Και έγινε γαλβανιζέ. Κοινώς δεν παίρνει χαμπάρι. Και μπορεί και η ίδια να ξέρει πλέον ότι η εικόνα της δεν είναι καλή ωστόσο αυτό και μόνο είναι το πιο σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις. Μιλήσαμε αρκετή ώρα και μου αποκάλυψε πολλά.
«Είμαι σε φάση θεραπείας. σκοπός μας είναι να πάρω 7 κιλά. Ο Γιάννης είναι δίπλα μου και με στηρίζει και γουστάρω πολύ. Γεγονός είμαι πώς η απουσία μου απο το ραδιόφωνο έκανε πολλούς ν΄ανησυχήσουν. Και μένω στην πραγματική ανησυχία και όχι στην δήθεν που ξέρεις πολύ καλά Νάσο τι εννοώ. Οι ιδιοκτήτες του Kiss μου ενέκριναν χωρίς δεύτερη κουβέντα το αίτημα μου για άδεια και για όσο διάστημα χρειάζομαι προκειμένου να κάνω απερίσπαστα το καλύτερο για την υγεία μου.
Η επικοινωνία μου με τους συναδέλφους και την διοίκηση του σταθμού είναι καθημερινή και έχουν δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον που θα μπορούσαν. Παραμένω ενεργό μέλος του Kiss… γιατί έτσι είναι και θέλω να σας πω κλείνοντας ότι έχω άδεια μετ αποδοχών. Κάτι που δεν κάνει κανείς στις μέρες μας. Κάτι που με δένει ακόμη περισσότερο με τον σταθμό μου και τους ιδιοκτήτες του. Δεν πεθαίνω παιδιά…Το παλεύω και ζώ»[gossip-tv]