20120901

Πουλά όλα του τα υπάρχοντα για 3,5 εκατομμύρια δολάρια

Φωτογραφίες του Shane Butcher που θέλει μία νέα ζωή..
Ο 29χρονος Shane Butcher που βγάζει προς πώληση στο διαδίκτυο όλη την περιουσία του δεν είναι χρεωκοπημένος, ούτε χωρισμένος, ούτε θλιμμένος.

Απλώς θέλει να… ξεφορτωθεί όλη τη μέχρι σήμερα ζωή του και να αρχίσει μία νέα ζωή, με τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια που ελπίζει να βγάλει από την πώληση.
Ο Butcher έβαλε πωλητήριο στα τρία καταστήματα με video-game που διαθέτει, στα δύο σπίτια του στη Φλόριντα, στα τρία αυτοκίνητά του, τα τρία καγιάκ του κι έναν πίνακα του Thomas Kinkade ζητώντας 3,5 εκατομμύρια δολάρια από όποιον επιθυμεί να ζήσει το δικό του «Αμερικανικό Όνειρο».

Με τα χρήματα αυτά ο Butcher θέλει να ταξιδέψει στον κόσμο και στη συνέχεια να αρχίσει μία καινούρια ζωή με τη σύζυγό του και να κάνει οικογένεια.
«Δεν είχα λόγο να μην το κάνω», είπε ο ίδιος.

Είχε ξοδέψει όλη τη ζωή του επενδύοντας στη δουλειά του, τα σπίτια του, στον μικρόκοσμό του και τώρα θέλει να «κάνει ταμείο» και να αρχίσει από την αρχή.
Εξηγεί επίσης πως δεν επιδιώκει να «ξεφορτωθεί» μία επιχείρηση που βουλιάζει. «Τα καταστήματα είναι πολύ κερδοφόρα», τόνισε. «Το ξεκίνημα είναι δύσκολο κι αυτή η δύσκολη δουλειά έχει ήδη γίνει».

Μάλιστα ο 29χρονος προτίθεται να βοηθήσει τον αγοραστή να «τρέξει» τις επιχειρήσεις για έξι μήνες ενώ έχει εξασφαλίσει τη συγκατάθεση των εργαζομένων για τη μετάβαση αυτή.

Το σπίτι του Butcher στην Tampa διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, τρεις πισίνες, δύο υδρομασάζ, δύο γυμναστήρια και ιδιωτικές παραλίες.
Μαζί πουλά και τα τρία αυτοκίνητά του: ένα Honda Accord του 2009, ένα Honda Element του 2004 και μία 2006 Lotus Elise του 2006.[kamikazi]