20120925

Ο πρώην της Amy Winehouse παραδέχεται: "Εγώ την έριξα στα ναρκωτικά"

O Blake Fielder-Civil μάλλον είδε τη ζωή του να περνάει μπροστά από τα μάτια του, μιας και πρόσφατα είχε πέσει σε κώμα μετά από overdose,....
και σκέφτηκε να παραδεχτεί τις αμαρτίες του.

Μιλώντας για πρώτη φορά μετά την έξοδό του από την εντατική, ο Blake παραδέχθηκε ότι ανακουφίστηκε όταν έμαθε ότι η πρώην αγαπημένη του δεν πέθανε από overdose (σύμφωνα με την νεκροψία αυτό που την έστειλε στον Απόστολο Πέτρο ήταν το αλκοόλ).

 

Συγκεκριμένα, δήλωσε στην εφημερίδα Sun: "Δεν ξέρω αν αυτό με απαλλάσσει από την ενοχή ή την ευθύνη μου. Αλλά αυτό σήμαινε ότι δεν σκότωσα εγώ την πρώην γυναίκα μου. Εγώ ήμουν αυτός που έβαλα τα ναρκωτικά μέσα στη σχέση μας. Αλλά όταν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων βγήκαν ανακουφίστηκα που δεν υπήρχαν ναρκωτικά στον οργανισμό της". 

Σύμφωνα με τη μητέρα του Blake, ο οποίος μόλις βγήκε και από τη φυλακή μετά από ένα χρόνο, ο γιος της είναι πολύ στεναχωρημένος και αναρωτιέται συνεχώς "γιατί οι άνθρωποι με μισούν; Γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πραγματικά αγαπούσα την Amy;". 

 

Από την άλλη ο πατέρας της Amy, Mitch Winehouse, όταν έμαθε για την κατάσταση της υγείας του πρώην γαμπρού του έγραψε στο Twitter "Θυμηθείτε ότι η Amy τον αγαπούσε. Ας προσευχηθούν για την ανάρρωσή του". [cosmo.gr]