20120925

Η μαϊμού που αμείβεται με... 12.000 δολάρια το επεισόδιο!

Η Crystal κατακτά το Χόλιγουντ. Σε ηλικία 18 ετών η Crystal σηκώνει στους μικρούς της ώμους το βάρος του… NBC. Το τηλεοπτικό δίκτυο δεν μέτρησε τα χρήματα με την ελπίδα ο μικρός πίθηκος καπουτσίνος μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στην κωμωδία «Animal Practice» να ανεβάσει τα νούμερα της τηλεθέασης, όπως γράφει το New York Magazine.

Η Crystal αμείβεται με 12.000 δολάρια το επεισόδιο. Πετάει μόνο business class και μένει στο Chateau Marmont στο West Hollywood- όταν δεν κοιμάται στο κρεβάτι του εκπαιδευτή της.

Η εφημερίδα USA Today τη χαρακτηρίζει «την πιο καυτή μαϊμού του Hollywood» και οι Los Angeles Times «το πιο ισχυρό κατοικίδιο στο Hollywood».

Στην καριέρα της η Crystal μετρά εμφανίσεις στις ταινίες American Pie, Dr Dolittle, Zookeeper, We Bought a Zoo, Night at the Museum και George of the Jungle.

Τώρα η Crystal αναλαμβάνει το ρόλο του Dr Rizzo, ενός βοηθού γιατρού που φορά τις ειδικές μάσκες και μετακινείται με ένα μικρό ασθενοφόρο σε όλα τα κτηνιατρικά νοσοκομεία.

Ο εκπαιδευτής της Tom Gunderson λέει πως ο ρόλος αυτός θα την αναδείξει στον πιο διάσημο ρόλο ζώου στην τηλεοπτική ιστορία.

Ο Gunderson υιοθέτησε την Crystal πριν από 16 χρόνια. Ήταν τότε 2,5 ετών και πολύ επιθετική. Δούλεψαν μαζί στο Hollywood για οκτώ χρόνια μέχρι το μεγάλο της «άνοιγμα» στο «George of the Jungle» το 1997.

Όταν γυρίζει καλά μία σκηνή ανταμείβεται με λιχουδιές: γιαούρτι, πραλίνα, σοκολάτα, σταφύλια, φυστίκια, μπανάνες και μερικές φορές… αράχνες και μύγες. [
newsbeast]