20120921

8 σημάδια ότι δεν θα τον ερωτευτείς ποτέ

Η ανάγκη σου να έχεις κι εσύ ένα παλικάρι να σε παίρνει αγκαλιά τα βράδια που κρυώνεις (με ανοιχτό το air condition) είναι μεγάλη, τόσο μεγάλη που θα τα έβρισκες ακόμα και με το λάθος άνθρωπο.


Το θέμα είναι πόσο καιρό μπορείς να ζήσεις με το λάθος και πότε θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεις το αγόρι αυτό με άλλο μάτι, ερωτικό και παθιάρικο! Ιδού τα σημάδια που θα σου ανοίξουν τα μάτια!
1. Δεν μπορείς να κοιμηθείς μαζί του:
Κάθε γυναίκα σκέφτεται με πόθο την στιγμή που θα κουρνιάσει στην αγκαλιά του συντρόφου της και θα μοιραστούν έναν ωραίο ύπνο. Εσύ πάλι, δεν λες να βολευτείς στο ίδιο κρεβάτι μαζί του. Μια ροχαλίζει, μια σου παίρνει το χώρο σου, με λίγα λόγια δεν θέλεις να υπάρχει καν εκεί.
2. Το σεξ δεν σου λέει τίποτα:
Το σεξ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του δεσμού σας αλλά εσύ το παίζει καλό κορίτσι κι έχουν περάσει τρεις μήνες – τουτέστιν μια εποχή ολόκληρη- και σεξ δεν έχει γίνει. Αν δεν μπορείς ούτε να φανταστείς την εικόνα του να το κάνετε, σχόλασε το ειδύλλιο γιατί κάνεις κακό και στα ''μπλε του τα μπαλάκια''! Και είναι κρίμα!
3. Αφήνεις τις κλήσεις του αναπάντητες και τα μηνύματά του να περιμένουν:
Στον άντρα που σε ενδιαφέρει με τρέλα, περιμένεις πάνω από το κινητό να δεις μήνυμά του στην οθόνη. Στον άντρα που δεν υπάρχει περίπτωση να ερωτευτείς, ξεχνάς και να του απαντήσεις στο τηλέφωνο. Το ότι τον ξεχνάς, είναι απλά μια μεγάλη ένδειξη πως δεν τον σκέφτεσαι καν!
4. Φλερτάρεις με άλλους παίζοντας την ελεύθερη:
Όταν είσαι σε μια σχέση που δεν την βλέπεις ούτε να προχωρά αλλά ούτε και να ανθίζει, δεν σταματάς να αναζητάς τον ιδανικό σύντροφο. Αυτό σημαίνει πως και κόσμο συνεχίζεις να γνωρίζεις και ραντεβού βγαίνεις, κι εκείνος ο άλλος, ο άτυχος, συνεχίζει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
5. Δεν θέλεις να προχωρήσει η σχέση: 
Συνήθως, η κοπέλα είναι αυτή που στη σχέση ονειρεύεται να ντυθεί νυφούλα και να περπατήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Στην περίπτωσή σας, εκείνος ονειρεύεται γάμους και πανηγύρια κι εσύ βγάζεις σπυράκια με το που ακούς για γάμους. Ειδικά, αν βλέπεις πως περνάς πολύ καλύτερα μακρυά του παρά μαζί του, δύσκολα θα φορέσεις το μονόπετρο που θα σου προσφέρει.
Αν σου έκανε πρόταση γάμου και δεν απάντησες αφήνοντας χρόνο να το σκεφτείς.... μην το σκέφτεσαι- χώρισε!
6. Διατηρείς ακόμα παρτίδες με τον πρώην σου:
Πως να προχωρήσεις εμπρός, όταν βρίσκεσαι ακόμα σκλαβωμένη στο παρελθόν. Με λίγα λόγια, πρέπει να διαθέτεις καρδιά αγκινάρα για να χωρέσει, πρώην και νυν. Αν δεν κλείσεις τους παλιούς λογαριασμούς, δεν θα πιάσει ο τωρινός σύντροφος μια θέση στην καρδιά σου.
7. Νιώθεις πως εκείνος το προσπαθεί πολύ:
Ο καημένος, δωράκια παίρνει, εκπλήξεις κάνει, τα ταξίδια σου σε πάει, χρήματα δίνει, υποστήριξη σου παρέχει...κι ενώ θα έπρεπε να τον βλέπεις σαν τον ιδανικό άντρα, εσύ νιώθεις πως το παρακάνει. Με όλα τα παραπάνω θα έπρεπε να φιλάς το χώμα που περπατά και να νιώθεις πως σε θέλει. Αν πάλι πιστεύεις πως είναι υπερβολικός, απλά θα μείνει βολικός μέχρι να βρεις τον επόμενο!
8. Το νιώθεις- δεν είναι ο ένας:
Δεν είναι λογικό από την πρώτη στιγμή που είστε μαζί, να πιστεύεις πως δεν υπάρχει περίπτωση να μείνετε για πάντα μαζί. Κανονικά, μέχρι και στα σαμπουάν δίνεις μια ευκαιρία να τα δοκιμάσεις (αν σου ταιριάζουν τελικά) αλλά στο αγόρι αυτό που έχεις στο πλευρό σου, ευκαιρία δεν λες να δώσεις να σου αποδείξει την αξία του. Ταυτόχρονα,
-δεν θέλεις να γνωρίσει τις φίλες σου
-σε εκνευρίζουν τα πάντα πάνω του
-απορείς γιατί είστε ακόμα μαζί
-όλοι σου λένε πως δεν ταιριάζετε