20120820

Ο «πόλεμος» που δέχθηκε η Ελληνίδα φιναλίστ στα Μις Κόσμος


Διαγωνισμός ομορφιάς χωρίς παρατράγουδα υπάρχει;
Δεν υπάρχει. Και αυτά δεν γίνονται τελικά μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Είδαμε λοιπόν όλοι χθες ότι η Μις Κίνα αναδείχθηκε η νέα Μις Κόσμος, όμως τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά για την Ελληνίδα καλλονή Μαρία Τσαγκαράκη που τελικά δεν κατάφερε να μπει στην τελική δεκάδα του διαγωνισμού.

Κι αυτό γιατί όπως καταγγέλλει η μητέρα της όμορφης Κρητικοπούλας, η κόρη της δέχθηκε μεγάλο πόλεμο με το που πάτησε το πόδι της στην Κίνα.

«Το πιο σημαντικό για εμάς, την οικογένεια της Μαρίας είναι ότι ακούσαμε πολύ καλά σχόλια για το παιδί μας. Όλο αυτό το διάστημα μέχρι την ημέρα του τελικού, όλοι έλεγαν τα καλύτερα για την κόρη μου. Τα προγνωστικά ήταν υπέρ της, από εκεί και πέρα όμως παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο», είπε η μητέρα της κοπέλας.
kallithea
Μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει συγκεκριμένα πράγματα για να δικαιολογήσει τον «πόλεμο» που δέχθηκε η κόρη της.

«Για είκοσι μέρες δεν υπήρχε video της Μαρίας από το διαγωνισμό στο site στην κατηγορία “Υποψηφιότητες”. Χρειάστηκε να γίνει αναφορά από ξένους ότι δεν υπήρχε, διότι ήθελαν να δουν το video της ελληνικής υποψηφιότητας. Την επόμενη μέρα ως εκ θαύματος μπήκε το video», είπε.
kosmos
Πάντως η Μαρία Τσαγκαράκη πήγαινε προετοιμασμένη στην Κίνα.

«Δεν είμαι καθόλου αγχωμένη γιατί έχω συμμετάσχει και σε άλλους διεθνείς διαγωνισμούς και πάνω κάτω ξέρω πώς είναι τα πράγματα. Σημαντικό είναι να μπορείς να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή σε αυτή τη μοναδική εμπειρία», είχε πει η μελαχρινή καλλονή λίγο πριν φύγει για τα Μις Κόσμος.[Espresso]