20120820

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ "Εύχομαι ο γιος μου να είχε πεθάνει"


Για δύο εβδομάδες ο διάσημος γιός της, βρισκόταν πάνω σε μία λεπτή γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου, μετά από υπερβολική δόση αλκοόλ και ναρκωτικών.
Διατηρήθηκε στη ζωή με τη βοήθεια μηχανημάτων και τελικά κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα την περασμένη Τετάρτη. 

Τα πρώτα του λόγια όταν άνοιξε τα μάτια του ήταν “Θέλω τη μαμά μου”.
“Πάρε με σπίτι μαμά, απλά πάρε με σπίτι”, είπε στην μητέρα του Ζορζέτ, η οποία του υποσχέθηκε ότι θα γίνει καλά. Αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα μπορέσει ποτέ να ξαναζήσει μια φυσιολογική ζωή.
Ο λόγος για τον πρώην σύζυγο της αδικοχαμένης τραγουδίστριας Έιμι Γουάινχαουζ, Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ, τον οποίο πολλοί κατηγορούν ότι ευθύνεται για τον θάνατό της, αφού ο ίδιος την μύησε στα ναρκωτικά.
Η 47χρονη μητέρα του Ζορζέτ Σίβιλ, είναι μια τραγική φιγούρα, η οποία δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι ορισμένες φορές εύχεται το παιδί της να είχε πεθάνει μαζί με την Έιμι.
“Πολλοί θεωρούν τον γιο μου καθίκι και πρεζόνι και θα τον ήθελαν νεκρό. Κατηγορήθηκε για την πτώση της Έιμι και για την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά.
Προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου τον Blake πως ήταν πριν τα ναρκωτικά και δεν μπορώ. Έχουν κάνει τόσο κακό στην προσωπικότητά του.
Στις πιο σκοτεινές στιγμές μου εύχομαι να είχε πεθάνει, για να δώσει τέλος στο μαρτύριό του”, λέει χαρακτηριστικά η κυρία Σίβιλ.
“Ο Blake έχει επίγνωση ότι είναι ο πιο μισητός άνθρωπος στη γη, λόγω του θανάτου της Έιμι. Δεν δικαιολογώ τον γιο μου αλλά η Έιμι επέλεξε το πεπρωμένο της όπως κι εκείνος. Αν ήταν ζωντανή σίγουρα θα ήταν δίπλα του τώρα. Είμαι η μητέρα του, δεν μπορώ να του γυρίσω την πλάτη”,καταλήγει.
Ο πατέρας της Έιμι Γουάινχαουζ, που πέθανε πέρυσι από ναρκωτικά, δήλωσε ότι “ο κόσμος πρέπει να προσευχηθεί για τον Μπλέικ γιατί η Έιμι τον αγαπούσε”. [tuned]