Αθηνά Παντελίδη: «Θα πληρώσουν οι ανήθικοι. Θα τους κυνηγήσω κι ας πεθάνω»

Η μηνυτήρια αναφορά του δικηγόρου Καϊμακάμη καταδεικνύει με τον πιο σαφή τρόπο την πρόθεση της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη. Την στάση που αναμένεται να κρατήσουν από εδώ και στο εξής. Σε κάθε τί παράνομο, ανήθικο και πρόστυχο που κάποιοι επέλεξαν να κάνουν προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους.

Οι μέρες στο σπίτι της οικογένειας στη Νέα Ιωνία είναι παγωμένες. Όπως και οι ψυχές όλων. Ο χρόνος σταμάτησε στις 18 Φλεβάρη. Δεν μπορεί κανείς να το χωνέψει. Η μητέρα του Παντελή καθημερινά πηγαίνει στο νεκροταφείο και μιλάει στο παιδί της ενώ και ο πατέρας του δείχνει να έχει χάσει τουλάχιστον είκοσι χρόνια ζωής. Παρά τον πόνο τους όμως οι γονείς αλλά και ο μεγάλος γιός ο Τριαντάφυλλος έχουν πάρει απόφαση να προχωρήσουν δικαστικά. Και θα το κάνουν μέχρι τέλους.

Πληροφορήθηκα ότι η αναφορά είναι μόνο η αρχή. Ετοιμάζονται κι άλλες κινήσεις δικονομικού χαρακτήρα απέναντι σε πολλούς. Σε εκείνους που η οικογένεια θεωρεί ότι έβλαψαν το παιδί τους είτε όταν αυτό ήταν στη ζωή είτε και μετά.

Αρωγός στην όποια προσπάθεια και η δισκογραφική εταιρεία του Παντελή αλλά και οι πολύ κοντινοί φίλοι του. Οι ίδιες πηγές μου ανέφεραν χθες ότι στο σπίτι της οικογένειας η μάνα του Παντελή… Αθηνά Παντελίδη έλεγε και ξανάλεγε «Θα πληρώσουν οι ανήθικοι. Θα τους κυνηγήσω μέχρι να πεθάνω και να συναντήσω και πάλι το παιδί μου. Πριν φύγω όμως θα έχουν πληρώσει όλοι». Και μην προλάβουν κάποιοι να μιλήσουν και πάλι για τον πόνο της μάνας. Αυτός είναι δεδομένος. Απλά όσο περνάει ο καιρός και η ίδια η γυναίκα βλέπει πιο καθαρά τα δεδομένα. Και δεν το κάνει για τα λεφτά. Πιστέψτε με. Το κάνει μόνο για την ψυχή του παιδιού της. Και έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. (Nassos blog)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment