Συντετριμμένη η Μαντόνα στη σκηνή: Έχασα το γιο μου ...

Η Μαντόνα δεν έκρυψε τον πόνο της για την απόφαση που πήρε ο 15χρονος γιος της Ρόκο, να την εγκαταλείψει και να μείνει με τον πατέρα του Γκάι Ρίτσι.

Η τραγουδίστρια κατά την διάρκεια συναυλίας της με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές τις το οικογενειακό πρόβλημα.

Τα λόγια της συγκλόνισαν το κοινό, το οποίο σε κάθε της φράση ζητωκραύγαζε!

Συγκεκριμένα η Μαντόνα μίλησε για την διαμάχη που έχει με τον Γκάι Ρίτσι για τον 15χρονο γιο τους, Ρόκο. το πρώην ζευγάρι «σφάζεται» εδώ και περίπου δύο μήνες για την κηδεμονία του Ρόκο, μετά και την απόφαση του 15χρονου να εγκαταλείψει την μητέρα του, στη Νέα Υόρκη και να μείνει με τον πατέρα του, στο Λονδίνο.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη από της μάνας για το γιο της… Aν συνεχίσω να μιλάω κι άλλο για εκείνον, δεν θα σταματήσω να κλαίω! Είναι ένα τραγούδι αγάπης για έναν άνδρα κι εκείνος θα γίνει τέτοιος μια μέρα. Εύχομαι να το ακούσει αυτό και να γνωρίζει πόσο πολύ μου λείπει», είπε η «βασίλισσα» της ποπ, κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Νέα Ζηλανδία, και τραγούδησε «La Vie En Rose» της Εντίθ Πιαφ, αφιερώνοντάς το στο παιδί της.

Η δικαστική διαμάχη άρχισε τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο 15χρονος πήγε στην Βρετανία για να μείνει μαζί με τον πατέρα του, έχοντας κουραστεί να ταξιδεύει στην παγκόσμια περιοδεία της μητέρας του. Μάλιστα, ο Ροκο αψήφησε τις εκκλήσεις της Μαντόνα να επιστρέψει κοντά της, αλλά και μια σχετική εντολή δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, ενώ, πριν από λίγες μέρες, δικαστήριο του Λονδίνου έκρινε ότι δεν μπορεί να επιβάλλει στον ανήλικο να γυρίσει στις ΗΠΑ, μέχρι να ληφθεί απόφαση για την κηδεμονία του.

«Δέχομαι ότι έχασα την μάχη. Ο γιος μου δεν θέλει να ζήσει μαζί μου», φέρεται να είπε η Μαντόνα στο περιβάλλον της, όπως δηλώνει φίλη της στην εφημερίδα «Mail On Sunday». Κατά την ίδια, η τραγουδίστρια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς «δεν μπορεί να καταλάβει πως τα πράγματα έφτασαν σε αυτό το σημείο. Ο κόσμος της διαλύθηκε»… (Πηγή: madata)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment