20140703

Μόνιμες βέρες-τατουάζ για νεονύμφους !

perierga.gr - Νέα τάση: Μόνιμες βέρες για νεονύμφους!Η νέα μόδα κάνει θραύση στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία καθώς πέρα από την εντύπωση που προκαλεί ένα τατουάζ-βέρα στα δάχτυλα των νεονύμφων,...
εμπεριέχει εν πολλοίς και την έννοια της αιώνιας πίστης, αγάπης και αφοσίωσης μεταξύ τους! Ή τουλάχιστον αυτή είναι μια καλή δικαιολογία για τη συγκεκριμένη επιλογή!

Πολλά ζευγάρια φαίνεται να αποφεύγουν την κλασική πρόταση της βέρας-δαχτυλίδι στο γάμο τους και στρέφονται όλο και περισσότερο σε ένα τατουάζ που ζωγραφίζουν στα δάχτυλά τους εν είδει δαχτυλιδιού, στη θέση που θα φορούσαν τη βέρα.

perierga.gr - Νέα τάση: Μόνιμες βέρες για νεονύμφους!

Το σχέδιο και το χρώμα είναι προσωπική επιλογή, που γίνεται μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων, ενώ το κόστος είναι πολύ μικρότερο από μια συμβατική βέρα. Επιπλέον, όσοι έχουν την τάση να χάνουν πράγματα (ανάμεσά τους και τη βέρα!) το τατουάζ αναδεικνύεται σε μια άριστη επιλογή.

perierga.gr - Νέα τάση: Μόνιμες βέρες για νεονύμφους!

Ειδικά, μάλιστα, όσοι βγάζουν πού και πού τη βέρα τους και να τη βάζουν στο τσεπάκι ή στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, γιατί μπορεί να έπαθαν κάποιο δερματικό εξάνθημα βλέποντας μια ξανθιά απέναντι (λέμε τώρα!), έλυσαν το πρόβλημά τους (βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, όχι τόσο οι ίδιοι όσο οι σύντροφοί τους)!
perierga.gr - Νέα τάση: Μόνιμες βέρες για νεονύμφους!

Βασικό μειονέκτημα είναι το γεγονός ότι σε περίπτωση διαζυγίου ή χωρισμού πρέπει κάθε σύζυγος να υποστεί την αφαίρεση του εν λόγω τατουάζ. Γιατί μπορεί, όπως είπα και στην αρχή, να θεωρείται δείγμα αιώνιας αγάπης, όμως δυστυχώς ούτε η μόνιμη βέρα κάνει την αγάπη παντοτινή!
perierga.gr - Νέα τάση: Μόνιμες βέρες για νεονύμφους!perierga.gr - Νέα τάση: Μόνιμες βέρες για νεονύμφους!perierga.gr - Νέα τάση: Μόνιμες βέρες για νεονύμφους!perierga.gr - Νέα τάση: Μόνιμες βέρες για νεονύμφους!