20140201

Οι οκτώ του The Voice που πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο!

Ενας παλιός γνώριμος των τάλεντ σόου, που έχει περάσει τόσο από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όσο και από το «X-factor», μία συνεργάτιδα του Αντώνη Ρέμου στην παράσταση «Ενα ή κανένα» και ακόμη έξι δυνατές φωνές εντυπωσίασαν και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του «Voice».
Οκτώ από τους δώδεκα τραγουδιστές που εμφανίστηκαν στο τέταρτο επεισόδιο του show πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο.

H Ελένη Γεραγίδη (21 ετών) είναι φοιτήτρια αρχιτεκτονικής και ταυτόχρονα τραγουδίστρια σε δύο μπάντες, τους High Voltage και τους Eleni and the cookies, με τις οποίες κάνει live εμφανίσεις σε Αθήνα και Ιο. Η νεαρή, που τραγούδησε το «Addicted Love» (Serge Devant), κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στο μουσικό σόου χάρη στη Δέσποινα Βανδή.

Τυχερός στάθηκε και ο 26χρονος Ηλίας Βλαχάκης ή Joun, ο οποίος με το τραγούδι «This love» την τελευταία στιγμή κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση, όταν ο Μιχάλης Κουινέλης πάτησε το buzzer. Ο Ηλίας κατάγεται από τη Σπάρτη και είναι τραγουδιστής και μπασίστας στην μπάντα Guilt.

Τρεις κριτές -εκτός από τον Αντώνη Ρέμο- ξεσήκωσε με την ερμηνεία του  ο 23χρονος Μαυρίκιος Μαυρικίου με το τραγούδι «Πόσο σ' αγαπώ» του Σταμάτη Κραουνάκη. Ο νεαρός καλλιτέχνης είναι παλιός γνώριμος των talent shows, αφού είχε πάρει μέρος στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο 2», όπου είχε τραγουδήσει όπερα και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό. Στη συνέχεια -και εξακολουθώντας να έχει παραπανίσια κιλά- συμμετείχε στα προκριματικά του δεύτερου κύκλου του «X-Factor», σε ηλικία 17 ετών, φτάνοντας μέχρι τη φάση των «8». Δύο χρόνια μετά κι αφού είχε χάσει σχεδόν 50 κιλά, διαγωνίστηκε ξανά στο show που παρουσίαζε ο Σάκης Ρουβάς εντυπωσιάζοντας στην οντισιόν τους κριτές, ωστόσο δεν είχε περάσει στα live του show. Από τότε όμως έχει στο πλευρό του τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος ως μάνατζέρ του του έχει εξασφαλίσει πολλές live εμφανίσεις, ενώ έχω ήδη κυκλοφορήσει CD με τραγούδια του.

Ο Μαυρίκιος, που έχει καταγωγή από τη Λεμεσό, πτυχίο στο πιάνο και είναι τελειόφοιτος στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, επέλεξε την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου.

Χάρη στον Μιχάλη των Stavento χαίρεται την παραμονή της στο «Voice» και η 19χρονη Βιολέτα-Χριστίνα Νταγκάλου. Με το τραγούδι της «Μακριά μου να φύγεις» κατάφερε τον Μιχάλη να την καλωσορίσει στην ομάδα του. Η Βιολέτα κατάγεται από τον Βόλο και είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Οταν ήταν δέκα χρόνων και ύστερα από παρότρυνση της δασκάλας της άρχισε μαθήματα στο βιολί, το οποίο δεν εγκατάλειψε ποτέ. Η Βιολέτα έχει συνυπάρξει πάνω στη σκηνή, σε συναυλία του μουσικού σχολείου, με τον Δημήτρη Μπάση.

Δύο κυρίες μονομάχησαν για τον 34χρονο Πάνο Τογκαρίδη, αλλά η πλάστιγγα έγειρε προς τη Μελίνα Ασλανίδου. Ο Πάνος ζει στην Αθήνα και άρχισε να τραγουδάει στη Β' λυκείου. Εχει κάνει μουσικές σπουδές και έχει δουλέψει με πολλούς λαϊκούς τραγουδιστές, όπως ο Σταμάτης Κόκοτας.

Η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο για την 23χρονη Κωνσταντίνα Χριστοπούλου, όταν στο παρά πέντε ο Μιχάλης Κουινέλης την πήρε στην ομάδα του ακούγοντάς τη να τραγουδά το «Back to back» της Amy Winehouse. Η Κωνσταντίνα ζει στην Αθήνα και έχει σπουδάσει ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Με το τραγούδι ασχολείται από το 2003, ύστερα από μια συναυλία των ΗΙΜ που αποτέλεσε για εκείνη πηγή έμπνευσης. Το 2009 έκανε φωνητικά σε περιοδεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ γράφει και δικά της τραγούδια.

Το μεγαλύτερο χειροκρότημα στο τέταρτο επεισόδιο του «Voice» το κέρδισαν δύο παιδιά με φωνές-διαμάντια. Ο 18χρονος Stephen Aderinto με το τραγούδι «Price tag» πήγε στην ομάδα του Μιχάλη. Ο Stephen κατάγεται από τη Νιγηρία και μαζί με τρεις φίλους του έχει φτιάξει ένα συγκρότημα, τους Uniques.

Οσο για την 33χρονη Τζωρτζίνα Καραχάλιου, με το τραγούδι «Whole lotta love» κατέπληξε και τους τέσσερις coaches. Υστερα από σκληρό παζάρι η Τζωρτζίνα υπέκυψε στις υποσχέσεις του Αντώνη Ρέμου. Η ερμηνεύτρια προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια, αφού ο μπαμπάς της είναι μουσικός και μαμά της είναι η Τάμμυ, θρυλική τραγουδίστρια των 60s. Η ίδια άρχισεσε να τραγουδάει επαγγελματικά στα 18 της και έχει κάνει συνεργασίες με τους Σάκη Ρουβά, Γιώργο Μαζωνάκη και Αγγελική Ηλιάδη. Το ευρύ κοινό τη γνώρισε στους προκριματικούς της περσινής Eurovision, όταν είχε ερμηνεύσει το «Angel», ενώ φέτος συμμετέχει στην παράσταση «Ενα ή κανένα» με την Αννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο.

Πηγή: Espressonews.gr