Πορτοφολάς την πάτησε στην έκτη κλοπή…

Κακό μπελά είχαν βρει οι γυναίκες στο Ηράκλειο Κρήτης με έναν πορτοφολά με… «μακριά» χέρια που ξάφριζε τα πορτοφόλι τους εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό και την έλλειψη προσοχής. Όμως, η έκτη αρπαγή μέσα σε τρεις μήνες…

ήταν η μοιραία γι’ αυτόν.
Αστυνομικοί της Ασφαλείας που ειδοποιήθηκαν από μια 34χρονη γυναίκα ότι το πορτοφόλι της είχε κάνει φτερά, άρχισαν αμέσως αναζητήσεις. Για καλή της τύχη, το θύμα είχε αντιληφθεί την κλοπή και συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του 35χρονου  πορτοφολά, που δεν άργησε να εντοπιστεί και να συλληφθεί πριν ξεφορτωθεί τη λεία του.
Κατά την προανάκριση ο δράστης ομολόγησε ότι από την 1η Νοεμβρίου είχε αρπάξει τα πορτοφόλια μιας 26χρονης με 260 ευρώ, μιας 52χρονης με διάφορα προσωπικά της έγγραφα, μιας 51χρονης με 420 ευρώ και διάφορα έγγραφα, μιας 43χρονης με 100 ευρώ και μιας 30χρονης με 75 ευρώ. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που τυχόν έχει διαπράξει.
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment