Ο γαμπρός έσωσε την πεθερά από τους ληστές!

Μύθος αποδείχθηκαν όσα λέγονται για τις σχέσεις μεταξύ πεθεράς και γαμπρού! Η ηλικιωμένη γυναίκα που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με δυο επικίνδυνους κακοποιούς μέσα στο ίδιο της το σπίτι στο Ηράκλειο Κρήτης, θα… πίνει νερό…


στο όνομα του γαμπρού της που την έσωσε!
Η 79χρονη γυναίκα κοιμόταν ανυποψίαστη, όταν δυο άγνωστοι κακοποιοί διέρρηξαν ένα παράθυρο από το οποίο μπήκαν στο ισόγειο σπίτι και την ξύπνησαν απειλώντας την με ένα κατσαβίδι και ζητώντας επιτακτικά να τους δώσει χρήματα και κοσμήματα. Όμως, ο γαμπρός της που κατοικεί με την κόρη της στον πρώτο όροφο άκουσε το θόρυβο και αμέσως κατέβηκε να δει τί συνέβαινε.
Οι δύο τρομοκρατήθηκαν και προσπάθησαν να φύγουν. Ο ένας βγήκε από την πόρτα και χάθηκε στο σκοτάδι, αλλά ο 39χρονος Αλβανός συνεργός του που επιχείρησε να διαφύγει από το παράθυρο ακινητοποιήθηκε από τον γαμπρό της ηλικιωμένης, ο οποίος τον παρέδωσε… δαρμένο στην Αστυνομία που αναζητά τα ίχνη και του δεύτερου εισβολέα.
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment