Ατέλειωτος ο κατάλογος με τις εκκρεμότητες της κυβέρνησης

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά κάτι λιγότερο από 160 είναι τελικά οι εκκρεμότητες που απομένουν να ρυθμιστούν, προκειμένου να… επιστρέψει η τρόικα στην Ελλάδα
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά κάτι λιγότερο από 160 είναι τελικά οι εκκρεμότητες που απομένουν να ρυθμιστούν, προκειμένου να… επιστρέψει η τρόικα στην Ελλάδα.
Στην πραγματικότητα, είναι το σύνολο των εκκρεμοτήτων στο πλαίσιο του δεύτερου μνημονίου, ωστόσο, οι επικεφαλής ελεγκτές έχουν διαμηνύσει ότι αν δεν προωθηθεί η υλοποίηση της συντριπτικής τους πλειοψηφίας, τότε κάθε ελπίδα της Ελλάδας για νέα βοήθεια, μπορεί να αποδειχθεί… φρούδα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο υπουργείο Οικονομικών έχουν συντάξει έναν ολόκληρο κατάλογο με αυτές τις εκκρεμότητες, ανά υπουργείο και διαπίστωσαν ότι στο δικό τους είναι που απομένουν να γίνουν τα περισσότερα!
Γι' αυτό και από την πολιτική του ηγεσία δόθηκε η εντολή να τρέξουν το ταχύτερο δυνατό, καθώς άλλη νέα καθυστέρηση μπορεί να αποβεί στο τέλος της ημέρας εξαιρετικά κοστοβόρα για τα συμφέροντα της χώρας.
Τέλος, πολλές αναλογικά είναι οι εκκρεμότητες για το σύνολο των οικονομικών υπουργείων, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι εκεί υπήρχαν εξαρχής και τα μεγαλύτερα διαβρωτικά προβλήματα της χώρας, τα οποία έπρεπε να επιλυθούν. Και μπορεί να έχουν γίνει πολλά μέχρι τώρα, αλλά απομένει να γίνουν ακόμα περισσότερα στο μέλλον. Πηγή: voria.gr
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment