20131125

Ο Vinnie Jones και η γυναίκα του διαγνώστηκαν με καρκίνο του δέρματος

Ο «σκληρός» του Hollywood, νυν ηθοποιός και πρώην ποδοσφαιριστής Vinnie Jones, αλλά και η σύζυγός του, Tanya, διαγνώστηκαν θετικά με καρκίνο του δέρματος.... 


Η είδηση κοινοποιήθηκε από τον ίδιο τον Jones σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «The Sun».

Όπως αναφέρει ο 48χρονος, πρώην παίκτης της Chelsea και της Wimbledon, λίγο καιρό πριν την εξέταση είχε παρατηρήσει ένα εξόγκωμα κάτω από το μάτι του, τον Φεβρουάριο για την ακρίβεια.

Οι γιατροί τότε του είπαν πως επρόκειτο για μελάνωμα. Η πρώτη του αντίδραση όταν άκουσε τα άσχημα νέα ήταν να ρωτήσει τους γιατρούς πόσο καιρό το είχε και δεν το είχε αντιληφθεί. Σήμερα δηλώνει αποφασισμένος να καταπολεμήσει την κατάσταση.

Από τον Φεβρουάριο και μετά έχει παρουσιάσει τρία μελανώματα και έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις για την αφαίρεση τους.

«Ο καρκίνος είναι μια άσχημη λέξη να ακούς. Αντιμετώπισα κάποιους από τους μεγαλύτερους αθλητές στο γήπεδο όμως αυτός είναι ο πιο σκληρός και τρομακτικός αντίπαλος», δήλωσε ο ίδιος.

Η 47χρονη σύζυγός του Tanya αντιμετωπίζει την ίδια ασθένεια ως παρενέργεια της φαρμακευτικής αγωγής που λάμβανε μετά την μεταμόσχευση καρδιάς που είχε κάνει στο παρελθόν, 21 χρόνια πριν.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του, ο Jones ανέφερε πως θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Hugh Jackman που πρόσφατα υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνο του δέρματος προκειμένου να ενημερώσουν τον κόσμο για τη σωστή πρόληψη.