20131111

ΣΟΚ! Παραμορφώθηκε το πρόσωπο της Kim Kardashian;;; Πώς έγινε μετά από τόσες πλαστικές;

Μπορεί να μην την έχουν πάρει και τα χρόνια και μπορεί να έχει ένα από τα ωραιότερα πρόσωπα της showbiz, αλλά αυτό δεν της απαγορεύει να αφήνεται στο χειρουργικό νυστέρι, με αποτελέσματα... αμφιβόλου, δυστυχώς, αισθητικής!

Ο λόγος για την Kim Kardashian την οποία συνέλαβε χθες βράδυ ο φακός, κατά την είσοδό της σε πολυτελές εστιατόριο με φίλη της. Και ενώ, τις τελευταίες μέρες έχει εκπλήξει θετικά με τις προσεγμένες εμφανίσεις της και την εντυπωσιακή απώλεια κιλών της, αυτή τη φορά σχολιάστηκε αρνητικά λόγω του... παγωμένου της προσώπου!
Το μέτωπο της reality star δεν είχε καμία απολύτως ρυτίδα και φαινόταν εντελώς παγωμένο και ψεύτικο, ενώ ακόμα και τα χείλη της έδειχναν αρκετά μεγαλύτερα και πρησμένα. Η ίδια βέβαια έχει κατα καιρούς κατηγορήσει την... εγκυμοσύνη για το εν λόγω πρήξιμο, ενώ έχει αρνηθεί κατηγορηματικά, και συνεχίζει, ότι έχει κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από botox.
Πραγματικά δεν γνωρίζουμε πώς μπορεί η εγκυμοσύνη να επηρεάσει τα...χείλη μιας γυναίκας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η Kim αντί να μεγαλώνει, μικραίνει! Και αυτό είναι πολύ ύποπτο! [
queen]