20131109

Πουά: Ένας χειμωνιάτικος έρωτας

Η φετινή σεζόν δεν αφήνει παραπονεμένη καμία γυναίκα. Πιο σκοτεινά prints αλλά και πιο θηλυκά μπαίνουν στο προσκήνιο και κάνουν τη μόδα ένα ατελείωτο παιχνίδι.

Το πουά είναι αγαπημένη επιλογή των περισσοτέρων γυναικών που θέλουν να αναδεικνύουν ταυτόχρονα τη σέξι και την πιο κοριτσίστική τους διάθεση.

Φόρεμα με γιακά: Μίνι πουά φόρεμα σε 60's γραμμή και ασπρόμαυρο print. Ο λευκός γιακάς και η λεπτομέρεια στα μανίκια κάνουν τη διαφορά. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μποτίνια ή μπαλαρίνες για μια casual εμφάνιση, ενώ ένα έντονο κραγιόν μπορεί να το τονίσει.

Μακρύ πουλόβερ: Πουλόβερ με μεγάλο ασπρόμαυρο πουά print, ιδανικό για απογευματινή βόλτα στα μαγαζιά ή και για trendy εμφάνιση στο γραφείο. Συνδυάζεται υπέροχα με μαύρο pencil παντελόνι ή με μίνι μαύρη φούστα και oxford shoes.

Φόρεμα με διαφάνεια: Φόρεμα σε μαύρο χρώμα με διαφάνεια στο μπούστο και πουά print. Μια επιλογή για βραδινή και ιδιαίτερα σέξι εμφάνιση που μπορεί να ταιριάξει τέλεια με ένα εκκεντρικό clutch και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Παραλείψτε τα υπόλοιπα αξεσουάρ.

Μακρυμάνικο πουκάμισο: Λευκό πουκάμισο με μαύρο πουά print, που ανάλογα με τα αξεσουάρ και το στυλ μπορεί να γίνει μπαλαντέρ. Με ένα καλό παντελόνι ή pencil φούστα και γόβες είναι σούπερ κομψό. Με ένα δερμάτινο κολάν και αθλητικά αποκτά πιο cool ύφος.

Ρετρό πουλόβερ: Ένα ρούχο από τη συλλογή Boutique by Jaeger σε ιδιαίτερη γραμμή και κόψιμο για πιο ιδιόρρυθμες εμφανίσεις. Μπορεί να συνδυαστεί άψογα με πουκάμισο από μέσα, με ένα παντελόνι και ένα ζευγάρι brogues ενώ το vintage μακιγιάζ μπορεί πραγματικά να το αναδείξει.
[Marie Claire]