20121217

ΒΙΝΤΕΟ: Ηρωισμό και μεγαλοψυχία έδειξε ο Ζαμπίδης στο K1 Worldmax


Μπορεί να στάθηκε τρίτος στο βάθρο του K-1 World Max όμως παραμένει πρώτος στην καρδιά των Ελλήνων και όχι άδικα, αφού παρά την ήττα του και τα σοβαρά τραύματά του στο πρόσωπο που του στέρησαν την νίκη, είχε την δύναμη και τη μεγαλοψυχία να στέψει ο ίδιος τον νικητή.



O Ολλανδός Μούρθερ Γκρόενχαρτ, έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο K-1 και από την πρώτη του στιγμή στο ρινγκ φάνηκε αποφασισμένος και έτοιμος για όλα, ενώ άφησε άφωνο το κοινό, όταν έβγαλε νοκαουτ με μία κλωτσιά τον Yasuhiro Kido στο πρώτο λεπτό του αγώνα.
Ήταν σαφώς ένας δύσκολος αντίπαλος για τον δικό μας Μιχάλη, o οποίος αγωνίστηκε σκληρά για την πρόκριση, όμως λύγισε στον τελικό, αφού τα ντιρέκτ του Γκρόενχαρτ τον τραυμάτισαν σε σημείο που ο γιατρός δεν του επέτρεψε να συνεχίσει, παρόλο που ο ίδιος ήθελε να αγωνιστεί.
Ωστόσο, παρά τον τραυματισμό του, έδειξε απίστευτη μεγαλοψυχία και ηρωισμό και συγκίνησε το κοινό, αφού με πρόσωπο παραμορφωμένο από τα χτυπήματα, παρέδωσε ο ίδιος το κύπελλο ενώ έστεψε ο ίδιος με το χρυσό στεφάνι της νίκης
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες που βρέθηκαν εδώ και το Κ-1 που μας εμπιστεύτηκε τη διοργάνωση. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν κατάφερα να είμαι εγώ ο νικητής. Ηττήθηκα, προσπάθησα και προχωράμε. Ευχαριστώ πολύ για όλα» δήλωσε ο ίδιος μετά τον αγώνα.
iefimerida