20121204

Έλληνας παρουσιαστής πάσχει από AIDS. Η άγνωστη μάχη


Μπορεί πριν μερικές μέρες, όλος ο πλανήτης να προβληματίστηκε για μια ακόμη φορά με τα στοιχεία για την εξάπλωση του Aids...
σε όλες τις χώρες, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που την επόμενη μέρα συνέχισαν κανονικά τη ζωή τους. 

Στη χώρα μας τα δεδομένα είναι άσχημα καθώς εκτιμάτε ότι η αύξηση θα είναι ραγδαία, με δεδομένη την κάθοδο πολλών γυναικών-φορέων απο τις πάλαι ποτέ χώρες του Ανατολικού μπλοκ.

Υπάρχουν ωστόσο και μεμονωμένες περιπτώσεις ομοφυλόφιλων που αντιμετωπίζουν με αξιοπρέπεια και μοναχικά την αρρώστια…χρόνια τώρα.

Ένας απο αυτούς είναι και γνωστός παρουσιαστής ο οποίος πέρασε με μεγάλη επιτυχία απο την πιάτσα μας. Τόσο απο το Mega αλλά και απο τον Alpha. Η φιγούρα του πολύ αναγνωρίσιμη μέχρι και σήμερα. Ένας τύπος πολύ διαφορετικός που προκαλούσε ερωτηματικά όταν έβγαινε βόλτα και είχε πάνω του τόσες μα τόσες πολλές στρώσεις make up. Δυστυχώς γι αυτόν, τα τελευταία χρόνια είναι πολύ δύσκολα. Δουλειά δεν έχει και ζει απο τα έτοιμα. Θα μου πείτε. «Πάλι καλά που έχει κι αυτά». Ναι τα έχει καθώ προέρχεται απο αστική οικογένεια και δε του έχει λείψει τίποτε.

Δίπλα του στέκεται σα βράχος η μητέρα του η οποία ωστόσο αγνοεί την αρρώστια του παιδιού της.
Ο παρουσιαστής αξιοπρεπής και χαμηλών τόνων πλέον αντιμετωπίζει με θάρρος αυτό που του έχει συμβεί και ψάχνει τρόπο να μείνει δυνατός. Βεβαίως εμβόλιο ακόμη δεν έχει ανακαλυφθεί, ωστόσο πολλές θεραπείες έχουν καταφέρει να καθυστερήσουν τον θάνατο. Θεραπείες ωστόσο πανάκριβες. Τα έξοδά του εδώ και τέσσερα χρόνια καλύπτει σε μεγάλο βαθμό φίλη του και σύζυγος  Έλληνα εφοπλιστή η οποία ζει στο Λονδίνο. Δε θέλω να γράψω άλλα καθώς είναι μια μάχη πολύ προσωπική, δύσκολη, απαιτητική. Μακάρι να βγει στο τέλος νικητής. Μακάρι![gossiptv]