20121117

Άρης στον Αιγόκερω: Ο πολύτιμος σύμμαχος που χρειαζόσουν


Στις 16 Νοεμβρίου ο "φλογερός" Άρης μπαίνει στο "δροσερό" Αιγόκερω και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα Χριστούγεννα.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι εκεί θα νιώθει σα στο σπίτι του, αφού ο Άρης διψά για δράση κι επιτυχία, όπως κι ο Αιγόκερως για την επίτευξη των στόχων του και την εξέλιξη μέσω σκληρής εργασίας.
Σκέψου το σαν μια δυναμική και ταυτόχρονα ήρεμη μετακίνηση. Ο Αιγόκερως θα "επιβλέπει" τον Άρη, δίνοντάς του την κατεύθυνση που χρειάζεται για να γίνονται τα πράγματα σωστά.
Γι' αυτό το λόγο, όλο το χρονικό διάστημα από τις 16 Νοεμβρίου έως τις 25 Δεκεμβρίου, θα νιώσεις πιο αποφασισμένη από ποτέ να αναλάβεις δράση και να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, αφού ο Άρης της "δράσης" θα ενισχύεται από τον "αποτελεσματικό" Αιγόκερω.
Εάν μέχρι τώρα έχεις αναβάλει σημαντικά καθήκοντα κι υποχρεώσεις, οι ενοχές σου τώρα θα γίνουν ιδιαίτερα έντονες έως αφόρητες και ταυτόχρονα, θα μπορέσεις να συγκεντρωθείς, ώστε να τα φέρεις όλα εις πέρας.
Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, ο οποίος κυβερνά το χρόνο. Θα καταλάβεις πόσο πολύτιμες είναι οι στιγμές που ζεις και συνεπώς, τώρα είναι πιο πιθανό να κάνεις ένα σωστό κι αποτελεσματικό πρόγραμμα.
Η πράξη έχει δείξει ότι όταν υπάρχει πρόγραμμα, βγαίνεις κερδισμένη από πλευράς χρόνου, ενώ αντίθετα όταν κάτι αφήνεται απρογραμμάτιστο, πολύτιμος χρόνος χάνεται.
Συνεπώς, προγραμμάτισε τα πάντα, ακόμη και τον ελεύθερο σου χρόνο, έτσι ώστε να εκμεταλλευτές στο μέγιστο τη διάρκεια αυτής της φάσης. Ακόμα κι αν σιχαίνεσαι -από χαρακτήρα- τον προγραμματισμό, δε χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις. Τα άστρα λένε ότι θα βγεις κερδισμένη.
Έχε υπόψη σου ότι η μετακίνηση του Άρη κάνει ευκολότερη την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σου, μιας κι ο Αιγόκερως έχει την τάση να αναγνωρίζει τι είναι πιο χρήσιμο και να το εκμεταλλευτείς στο μέγιστο βαθμό.
Κι επειδή είμαστε δυο ανάσες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, μια περίοδο με πολλές υποχρεώσεις και πολύ τρέξιμο, μην ξεχνάς: ο Άρης στον Αιγόκερω θα οργανώσει όλο αυτό τον πανικό που επικρατεί τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στα προσωπικά εξ αιτίας των κοινωνικών υποχρεώσεων που προκύπτουν και θα τα κάνει όλα να δουλέψουν ρολόι.
Έτσι, αντί να ξοδέψεις χρόνο και χρήμα σε άσκοπα πρόσωπα και πράγματα, θα έχεις τα απαραίτητα σημάδια για να ξέρεις πού αξίζει τον κόπο να διοχετεύσεις όλη σου την ενέργεια.