20121124

7 ενδείξεις πως η πρώην «σαφώς και σε γουστάρει»!

Χωρίσατε… Και νομίζεις πως θέλει να είστε και πάλι μαζί. Αλλά δεν είσαι σίγουρος, αν όντως σε θέλει.
Αφού γουστάρεις τη «ξαναζεσταμένη σούπα», τότε διάβασε μερικά από τα σημάδια που δείχνουν πως σε θέλει πίσω! Εμείς δεν συμφωνούμε, πάντως…

7. Έγινε κολλητή με τους φίλους σου

Ναι, αυτούς που παλιά έβριζε! Ναι αυτούς που δεν ήθελε να βλέπει στα μάτια της! Τώρα, πλέον, τη συναντάς στα στέκια σου γιατί έχει κανονίσει να βγει με την παρέα σου. Δύο τινά συμβαίνουν… Ή σε γουστάρει ή θέλει να σου σπάσει τα νεύρα. Προφανώς και σε γουστάρει!

6. Σου χει βάλει GPS

Βγάζεις βόλτα το σκυλί, περνάει από μπροστά σου, κρατώντας ένα σκυλί που πρώτη φορά βλέπεις. Πηγαίνεις Σάββατο μεσημέρι super market, με την τσίμπλα στο μάτι και τη συναντάς στη μαναβική. Πας στο φούρνο για ψωμί και μπαίνει και εκείνη μέσα… Έχετε χωρίσει εδώ και δύο μήνες αλλά κάνει «μπαμ»! Προφανώς και σε γουστάρει!

5. Η οικογένειά…μας

Πηγαίνεις από τη μάνα σου για να προμηθευτείς τάπερ γεμάτα κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτα και κάπου εκεί στον αποχαιρετισμό, ψελλίζει κάτι του τύπου «πρ τηλφνο η χθες χρετσμους». Έπειτα από τρία απειλητικά «τι είπες;» σου αποκαλύπτει πως μιλάει τακτικά με την πρώην σου και είναι εκείνη που της τηλεφωνεί! Προφανώς και σε γουστάρει!

4. Αλλάζει για σένα

Επέμενες για μια καστανή ανταύγεια στα καστανά της μαλλιά για πάνω από ένα χρόνο. Δύο μήνες μετά το χωρισμό, βλέπεις να μπαίνει στο στέκι σου μια κουκλάρα με καστανά μαλλιά και ξανθές ανταύγειες… Συνειδητοποιείς ποια είναι και καταπίνεις παντζούρι! Ναι, πανηγύρισε! Προφανώς και σε γουστάρει!

3. Είναι συνεχώς στον… ώμο σου


Μία το σκυλάκι της αρρώστησε, μια μάλωσε με τον γκόμενό της, μια ο μπαμπάς της δεν αισθανόταν καλά, όλο βρίσκει μια αφορμή για να κλάψει στον ώμο σου. Τι δεν καταλαβαίνεις; Προφανώς και σε γουστάρει!

2. Γίνεται όλο και πιο τρελή

Κάτι είχες καταλάβει για την τρέλα που κουβαλάει, αλλά πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Τηλεφωνεί στις 4 το πρωί, σου στέλνει ακαταλαβίστικα SMS και σου λέει για κάτι τρελά πράγματα που σκέφτεται να κάνει! Όλα αυτά για να τραβήξει την προσοχή σου! Προφανώς και σε γουστάρει!

1. Κάνει παρεμβολές στη νέα σου σχέση

Εδώ δεν χρειάζεται και πολλά για να το καταλάβεις. Αν δεν σήμαινες τίποτε για εκείνη, θα είχε εξαφανιστεί διακριτικά. Τι άλλο πια να κάνει για να το καταλάβεις; Προφανώς και σε γουστάρει!