20121020

VIDEO | Νίκος Βουρλιώτης : H επιστολή από τον Ευάγγελο Βενιζέλο!


Ο Νίκος Βουρλιώτης, σε συνέντευξή του στην κάμερα της εκπομπής “Κορίτσια για σπίτι”, μίλησε για τα τραγούδια του,...
την επιστολή που έλαβε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά και το αν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας.
Ο γνωστός ράπερ αποκάλυψε αρχικά πως στο παρελθόν έχει φερθεί βίαια απέναντι σε μια γυναίκα:“Έχω σηκώσει σηκώσει χέρι σε γυναίκα. Ως δεκαοχτάχρονος, θερμόαιμος πιτσιρικάς που ένιωσα προσβεβλημένος έριξα ένα χαστούκι. Μετά, βέβαια, πάντα το μετανιώνεις” δήλωσε.

Όσον αφορά τις "ακατάλληλες" λέξεις που χρησιμοποιεί συχνά στα τραγούδια του, ο ίδιος σχολίασε: “Η βωμολοχία δεν είναι αυτοσκοπός. Δεν γράφεις ένα τραγούδι για να βρίσεις. Και ο στόχος του είναι να εκφραστείς και να εκφράσεις με τον πιο αγνό, αληθινό και πραγματικό τρόπο μια πραγματικότητα. Φαίνεται ξεκάθαρα μέσα σε ένα τραγούδι αν μια λέξη ή αν μια φράση είναι επιτηδευμένη ή είναι αληθινή” ενώ παράλληλα όταν ρωτήθηκε αν κάποιος πολιτικός του έχει στείλει ποτέ κάποια επιστολή ή κάποια μήνυση για τους στίχους των τραγουδιών του, αποκάλυψε ότι πρόσφατα δέχτηκε μια επιστολή από τον αρχηγό του κόμματος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο:“Πρόσφατα δέχτηκα μια επιστολή από τον κύριο Βενιζέλο. Από αυτές τις κλασικές που αρχίζουν με το “Αγαπητέ Νικόλαε...” αλλά δεν διάβασα τι έλεγε” δήλωσε ο Νίκος Βουρλιώτης.

Δες το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, την απάντησή του στην ερώτηση αν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας: