Έρχονται νέα μπλακ άουτ διαρκείας σε όλη την Κρήτη

Νέος Γολγοθάς ταλαιπωρίας περιμένει τους καταναλωτές της ΔΕΗ στην Κρήτη καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες...
θα πρέπει να προετοιμαστούν για μπλακ άουτ διαρκείας. 

Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης είναι αποφασισμένου για ολομέτωπη σύγκρουση με την κυβέρνηση και έχουν ήδη αποφασίσει να ... κατεβάσουν τους διακόπτες της παραγωγής, αμέσως μόλις ανακοινωθεί η ημερομηνία ψήφισης των μέτρων στη Βουλή.

Θέλουμε την κοινωνία με το μέρος μας. Αν είναι να μας αφανίσουν, θα πέσουμε όρθιοι δηλώνει στο prismanews.gr ο εκπρόσωπος των τεχνικών της ΔΕΗ στην Κρήτη Γιάννης Βρέντζος. Οι εξελίξεις αναμένονται δραματικές για καταναλωτές και επιχειρήσεις που τα επόμενα 24ωρα θα έχουν καθημερινά των φόβο πολύωρων διακοπών ρεύματος. Ουσιαστικά, το προσωπικό της ΔΕΗ θα μπει σε τροχιά κινητοποιήσεων, το φορτίο παραγωγής δεν θα αρκεί για να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες της Κρήτης και η ΔΕΗ θα κληθεί να προχωρήσει σε διακοπές ρεύματος.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Υπεύθυνη όμως είναι η ίδια η ΔΕΗ αλλά και η κυβέρνηση σημειώνει ο κ.Βρέντζος. Το προσωπικό της ΔΕΗ διαμαρτύρεται για την ψήφιση του πακέτου των μέτρων λιτότητας και είναι έτοιμα να απαντήσει με δυναμικές κινητοποιήσεις. Το λόγω θα έχει πλέον η διοίκηση της ΔΕΗ που θα κληθεί να διαχειριστεί το ελλιπές ενεργειακό φορτίο παραγωγής προκειμένου να αποφευχθεί γενικευμένο μπλακ άουτ σε όλο το νησί.[prismanews.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment