20120908

"Curse of Chucky": Η κούκλα του Σατανά ετοιμάζεται για την έκτη (κινηματογραφική) επίθεσή της


Μετά τη μεγάλη απουσία του από τις κινηματογραφικές αίθουσες, ο Chucky, γνωστός και ως Κούκλα του Σατανά,...
κάνει splatter comeback με την έκτη ταινία της σειράς. Ο serial killer ζωντανεύει και σκορπά το θάνατο, όπως εξάλλου κάνει από το 1988, με την "γέννησή" του στην ταινία Child's Play.

Το "Curse of Chucky" αναμένεται το 2014, σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις, ενώ θα πρωταγωνιστούν οι  Fiona Dourif (True Blood),  A Martinez (Longmire), και Brennan Elliott (The 4400).
Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Don Mancini, που είναι και ο δημιουργός του ήρωα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή θα είναι και η τελευταία ταινία της "Κούκλας του Σατανά".
Η υπόθεση πάντως δε διαφέρει πολύ από τις προηγούμενες ταινίες. Ίσως η διαφορά είναι ότι ο Chucky μεγάλωσε και επιστρέφει με... ορεξούλες.
Στο "Curse of Chucky" η Nica θρηνεί για τον χαμό της μητέρας της, μαζί με την αδερφή της,  Barb που έρχεται στην πόλη με την οικογένειά της για να της συμπαρασταθεί. Όσο οι αδερφές ασχολούνται με τις εκκρεμότητες που άφησε η μητέρα τους, η κόρη της  Barb βρίσκει παρέα σε μια κούκλα, τον Chucky, που έχει όρεξη για εγκλήματα.[tuned]