20120922

Θα του... πέσει: συνήθειες που ξενερώνουν

Καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι και γιατί όχι σεξάκι! Όλα καλά μέχρι το σημείο που εσύ δείχνεις απρόθυμη να προετοιμαστείς για σεξο- περιπέτειες κι εκείνος αρχίζει να χάνει τη στύση του με τα καμώματά σου!


Το στριγκάκι ήταν nude:
Ωραίες οι γόβες οι nude, ωραία και τα εσώρουχα που δεν φεγγίζουν αλλά στο σεξ, το χειρότερο που μπορείς να του κάνεις, είναι να εμφανιστείς με μπεζ βράκα και να ζητάς να το κάνετε μέχρι να σας βρει το ξημέρωμα.
Καλύτερα να απομακρύνεις το antisex εσώρουχο και να εμφανιστείς μπροστά του όπως σε γέννησε η μαμά σου.
Οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας:
Λίγο που την είδες αλτέρνατιβ, λίγο που κάπου σου παράπεσε το ξυράφι, τα πόδια σου και ημικρή σου περιοχή θυμίζουν ξεχασμένο φράχτη. Η περιποίηση και η σωστή αποτρίχωση αποτελούν κλειδί της καλοκαιρινής σεξουαλικής σεζόν.
Αν εχθρεύεσαι τα ξυράφια, κάνε προτού φύγεις για διακοπές μια ωραία αποτρίχωση με κερί ή λέιζερ που διαρκεί πολύ.
Όταν πίνει μια γυναίκα:
Είπαμε να πιεις ένα κοκτέιλ αλλά εσύ κατανάλωσες το Βόσπορο. Και μπορεί το λίγο αλκοόλ να σε απελευθερώσει αλλά το κάτι παραπάνω θα σε ζαλίσει σε σημείο που θα χάνεις το πέος κι εκείνος τη στύση του. Ένας από τους δυο θα πέσει σίγουρα.
Πιες μέχρι εκεί που σε παίρνει γιατί κεφάλι θα κάνεις αλλά το κάτω κεφάλι του, δύσκολα θα λειτουργήσει αν πιείτε κι οι δυο ποτάμια!
Η ζέστη σε αποκοίμισε:
Όσο ο υδράργυρος ανεβαίνει, εσύ εύκολα πέφτεις στην αγκαλιά του Μορφέα.. Πώς να νιώσει όμως και ο αγαπημένος σου που σε κυνηγά κάθε βράδυ να το κάνετε κι εσύ προτιμάς τον ύπνο. Κόψε από κάτι άλλο και επιδώσου σε μαραθώνιους έρωτα τώρα. Άφησε κολυμβητήρια, aqua fitness και κάνε γυμναστική μαζί του, στα τέσσερα.
Δεν το θες το κλιματιστικό:
Έλα όμως που δίχως κλιματιστικό εσύ θα το γλιτώσεις το νευροκαβαλίκεμα αλλά σεξ σωστό δεν θα γίνει! Η υπερβολική ζέστη μπορεί να δώσει στην στύση του φθίνουσα πορεία ενώ και ο υπερβολικός ιδρώτας θα κάνει τα αγγίγματα μεταξύ σας αφόρητα. Για να κάνεις την κατάσταση πιο εύκολη και για τους δύο, μεταφερθείτε στην ντουσιέρα!
[womenonly]