20120929

ΔΕΙΤΕ την Βίκυ Σταυροπούλου πιο αδύνατη από ποτέ!


Συναντήσαμε την αγαπημένη ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης....
"Μια τρελή τρελή 40άρα" στην παρουσίαση του θεατρικού έργου!



Η ηθοποιός δεν κάνει κάποια συγκεκριμένη δίαιτα, όμως λόγω του φόρτου της εργασίας της, έχει χάσει τα παραπανίσια κιλά και έχει γίνει μια κομψή και ποθητή γυναίκα!



Με ένα κομψο μαύρο φόρεμα και μπέζ πλατφόρμες η Βίκυ Σταυροπούλου δείχνει άκρως ανανεωμένη και πολύ χαρούμενη για την θεατρική της πρεμιέρα και έχει βάλει ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό της να τα καταφέρει.



Την εκρηκτική Τζένη Πετρομιχάλη (Ρένα Βλαχοπούλου) καλείται να ερμηνεύσει η Βίκυ Σταυροπούλου. Τα αυστηρά αδέρφια της είναι ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και η Ελένη Κρίτα, την "κολλητή" της υποδύεται η Βάσω Γουλιελμάκη και την οικονόμο - και άγρυπνο μάτι - του σπιτιού η Νεφέλη Ορφανού. Ο Κωνσταντίνος Κακούρης είναι ο βιολιστής - πέτρα του σκανδάλου και Στράτος Χρήστου ερμηνεύει τον γαμπρό - κελεπούρι Τζώρτζη Χατζηθωμά.





Η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης είναι στις 5 Οκρωβρίου στο μικρό Παλλάς και οι τιμές φέτος είναι πιο προσιτές όσο ποτέ. Πλατεία: 20€ Λαϊκή: 17€ (Σάββατο απόγευμα), Φοιτητικό: 15€ Ανέργων: 10€ (απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας και του δελτίου ανεργίας)