20120911

Ν. Καρύδης: Το συγκινητικό μήνυμα του πριν μπει στο χειρουργείο

Ώρες αγωνίας περνά για ακόμη μια φορά η οικογένεια του Ντίνου Καρύδη.
Ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας μπήκε χθες στο… χειρουργείο για μια λεπτή εγχείρηση.


Ο ίδιος, λίγο πριν το κρίσιμο χειρουργείο, έγραψε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook. Χρησιμοποιώντας τη σελίδα του στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό τον αγώνα που έδινε κατά του καρκίνου, εξομολογήθηκε τους φόβους και τις αγωνίες του για την επέμβαση που ετοιμαζόταν να κάνει.

Δες το συγκινητικό του μήνυμα:
“Έφθασε η μέρα φίλοι μου.. η μέρα που το τελευταίο καιρό σας ζάλισα το κεφάλι… Είπαμε… ανθρώπινο συναίσθημα ο φόβος και να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν κατάφερα να βρω τρόπο να το… σκάσω!!!!

Δεν μπορώ να σας πω ψέμματα, νοιώθω παγιδευμένος, εγκλωβισμένος σε μία απόφαση αναγκαία. Σιχαίνομαι τις καταστάσεις που δεν μπορώ να …ελέγξω και να είμαι εγώ ο οδηγός τους. Αν και έχω περάσει από πολύ νέος περισσότερο δύσκολες εγχειρήσεις ίσως το γεγονός ότι πια είμαι μεγάλος με κάνει πιο διστακτικο. Ίσως πάλι γιατί έχω την άσχημη ανάμνηση από τη παλιά ορθοπεδική μου περιπέτεια που με κράτησε μήνες χωρίς να μπορώ να περπατώ.
Καταλαβαίνετε εσείς… Με ξέρετε πια καλά… Το κλείσιμο δεν είναι από τα αγαπημένα μου σπορ και για τουλάχιστον 2 μήνες η ζωή μου θα αλλάξει.

Έφθασε η μέρα. Πρέπει να είμαι μέσα! Ζήτησα για τελευταία χάρη πριν φύγω ένα σκέτο καφεδάκι ελληνικό με φουσκάλες στον υπολογιστή μου μπροστά και την ανάρτηση αυτή… Μάλλον όχι ανάρτηση. Ποτέ δεν τις έβλεπα σαν αναρτήσεις.

Λοιπόν, σας αφήνω το μπλοκόσπιτο μου ανοιχτό, το κλειδί κάτω από τη γλάστρα με την ορτανσία, τα παράθυρα ανοιχτά για να μπαίνει φως, το καντηλάκι μου καίει μπροστά στη Παναγία και τους φόβους μου τους παίρνω μαζί μου όπως και την αγάπη σας όλο αυτό το καιρό. Σας ευχαριστώ και ιδιαίτερα αυτούς που μου έδωσαν το πιο πολύτιμο για τέτοιες στιγμές, το αίμα τους σαν να ήμουν κάποιος της οικογένειας τους.

Ο καφές τελείωσε… Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου. Δεν ξέρω πόσο θα κάνω για να διαβάσω τα σχόλια σας… 1 μέρα στην εντατική… 6 σε δωμάτιο στη κλινική και… 40 στο κέντρο αποκατάστασης (σιγά μη κάτσω τόσο, υπολογίστε τις μισές ).
Εγώ πάντως θα είμαι κάπου στο μπλοκόσπιτο μου έστω απλά σαν ιδέα.
ΝΤΙΝΟΣ”

Εμείς τους ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!