20120821

Αντιγράψτε το look: τα σέξυ waves της Kate Beckinsale


Ο haristylist που επιμελήθηκε το χτένισμα της σταρ στην καινούρια της ταινία, Total Recall, το εξηγεί βήμα-βήμα

Ο Johnny Villanueva μίλησε στο allure.com για το πώς κατέληξαν στο συγκεκριμένο χτένισμα τηςKate Beckinsale για τον ρόλο της στο Total Recall και εξήγησε πώς δημιούργησε αυτά τα τέλεια waves:

«Η απόφαση ήταν καθαρά δική της και του σκηνοθέτη, που είναι και σύζυγός της. Επειδή παίζει τον ρόλο της "κακιάς", ήθελαν να είναι σέξυ και καυτή, ώστε να σαγηνεύει το κοινό. Και έτσι έγινε. Για αυτό το look, ξεκίνησα απλώνοντας στα μαλλιά της το Elixir Ultime της Kérastase ώστε να εξουδετερώσω το φριζάρισμα και στη συνέχεια τον αφρό για όγκο Mousse Volumactive, επίσης της Kérastase. Τα στέγνωσα με το πιστολάκι, τα χώρισα σε φαρδιές τούφες τις οποίες τύλιξα σε ένα σίδερο για μπούκλες από τη ρίζα (για να δώσω όγκο) μέχρι την άκρη, ώστε να δημιουργήσω αυτό τον κυματισμό. Σε κάποιες τούφες άλλαζα κατεύθυνση, ορισμένες τις έφερνα προς το πρόσωπό της και άλλες προς τα έξω, για να μην είναι επιτηδευμένο το αποτέλεσμα. Τις στερέωσα με τσιμπιδάκια για περίπου 20 λεπτά, τις άφησα να κρυώσουν και στη συνέχεια, αφού έριξε το κεφάλι της μπροστά, άνοιξα τις μπούκλες απαλά με τα δάχτυλά μου. Ψέκασα στις άκρες τη λάκ Phytolaque Soie Hair Spray της Phyto, για να δώσω λάμψη και να «σπάσω» λίγο τα waves.»

Όσο για το πώς έμενε άψογο το χτένισμα στις σκηνές δράσης, ο Villanueva είπε πως δεν υπάρχιε κάποιο μυστικό: «Απλά είναι ένας συνδυασμός των προϊόντων και της τεχνικής που χρησιμοποιώ. Όταν κάποιες τούφες χαλάρωναν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, απλά έκανα ένα ρετούς με το σίδερο για μπούκλες- τίποτε άλλο.» [queen]