20120804

Kristen Stewart: μετά την απιστία… «έκλεψε» ρόλο!

Αφού εξαγρίωσε τους fans του Robert Pattinson επειδή τον απάτησε με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders, η Kristen Stewart «τα έβαλε» με…
συνάδελφό της παίρνοντας ρόλο μέσα από τα χέρια της! Στο μεταξύ, δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι γονείς της έχουν γίνει έξαλλοι με τη συμπεριφορά της.

Η νεαρή ηθοποιός μετακόμισε στο πατρικό της μετά την φυγή του Robert από την «φωλίτσα» τους στο L.A., όμως, το κλίμα κάθε άλλο παρά ήρεμο φαίνεται πως είναι: «οι γονείς της νιώθουν πως η Kristen ντρόπιασε τον εαυτό της και δεν κατηγορούν τον Robert για τον τρόπο που της φέρεται. Αυτή δεν είναι η Kristen που γνωρίζουν», είπε πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας.

«Βέλη» δέχεται η Kristen και από τους fans της Jennifer Lawrence, καθώς η 22χρονη άρπαξε τον ρόλο που προοριζόταν για την συνάδελφό της, στην ταινία «Lie Down In The Darkness»!

Αν και η Lawrence επρόκειτο να παίξει την όμορφη κόρη στην κινηματογραφική μεταφορά της νουβέλας του 1951, η Stewart είναι εκείνη που πήρε τον ρόλο.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της, η 22χρονη δεν είχε κρύψει τις βλέψεις της: «είμαι παθιασμένη με αυτό το ρόλο... Προσπαθώ να γράψω στο σκηνοθέτη για να τον πείσω ότι πρέπει να είμαι σε αυτή την ταινία. Θα τον κυνηγήσω αν πρέπει. Θα στηθώ έξω από το σπίτι του», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Το αν στήθηκε έξω από το σπίτι του Scott Cooper ή έχει τον τρόπο της για να… πείθει τους σκηνοθέτες (όπως με τον Sanders), μόνο εκείνη ξέρει![star]