20120817

Χρύσπα: Δείτε τη... χωρίς ρετούς στην παραλία! (Φωτό)

Πόσο σέξι είναι η τραγουδίστρια στην πραγματικότητα;
Έχει καμμία σχέση η εικόνα της πάνω στην πίστα, όπου γοητεύει με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της, με τις φωτογραφίες της από τα μπάνια της στην Αίγινα; Η Χρύσπα χωρίς ρετούς λοιπόν..


Στο αγαπημένο της νησί, την Αίγινα, βρέθηκε η Χρύσπα παρέα με τον άντρα της, Παναγιώτη Νικολάου. Το νησί αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς της τραγουδίστριας, αφού εκτός από την ομορφιά του τοπίου, η τραγουδίστρια βλέπει και τους γονείς της. Η μητέρα της, Μαρία και ο πατέρας της, Γιώργος, έχουν στην κατοχή τους μία από τις πιο διάσημες ταβέρνες στην περιοχή του Φαλήρου, λίγο πιο έξω από το κέντρο του νησιού. Η Χρύσπα και ο Παναγιώτης, οι οποίοι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη, αφού απόλαυσαν τη θάλασσα στην παραλία της Αιγινίτισσας, γιόρτασαν εκεί την επέτειο των δύο χρόνων του γάμου τους.


Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και είναι το ίδιο ζωντανός μέχρι και σήμερα. Αν και οι δύο διατηρούν χαμηλό προφίλ και προτιμούν να μην απασχολούν με την προσωπική τους ζωή, δεν μπορούν να κρύψουν και την αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλο. [markos]