20120808

Ο Αλέξης Γεωργούλης δηλώνει από την Αμερική: "Γιατί να βρεθεί καινούριος Γεωργούλης; Εγώ εδώ είμαι"


Ο Αλέξης Γεωργούλης αφήνει πίσω το παλιό του look, με το μούσι και τα μαλλιά, και σπεύδει να διευκρινήσει πως δεν έχει ρίξει "μαύρη πέτρα" στην Ελλάδα,...
αλλά προσπαθεί να μοιράσει το χρόνο του ανάμεσα στην πατρίδα και το Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται τα τελευταία πέντε χρόνια.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"  και τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα, ο ηθοποιός "ανοίγει" την καρδιά του και απαντά για την οικογένεια που θα ήθελε να κάνει πριν τα 40 του, αλλά και γιατί θέλει να παντρευτεί Ελληνίδα...
Εδώ είσαι ένας star, εκεί είσαι ένας από τους πολλούς…
Μα και αυτό έχει τη γοητεία του. Αρκεί να σου πω ότι είχα πάει σε ένα casting και είδα 12 “Γεωργούληδες”. Είναι πολύ πιο δύσκολο σαφώς.
georgoulis
Τον Νοέμβριο, στην τελευταία σου συνέντευξη, ήσουν δέκα κιλά πιο παχύς, με μακριά μαλλιά και γένια. Σε έξι μήνες ξαναβρήκες τη φόρμα σου. Πώς το κάνεις;
Μάλλον ο μεταβολισμός μου δεν έχει μεγαλώσει ακόμη. Η ηλικία του οργανισμού μου είναι στην εφηβεία ακόμη. Συν η πειθαρχία.
Αλήθεια, γιατί είχες υιοθετήσει εκείνο το look;
Ήταν για ένα project που επρόκειτο να γίνει, τελικά ακυρώθηκε, και ευτυχώς που δεν είπα τίποτα τότε, γιατί τώρα θα είχα εκτεθεί. Γενικά όταν μιλάω για δουλειές, όπως τώρα, αποφεύγω να ανακοινώσω το οτιδήποτε, αν δεν πέσουν οι υπογραφές. Το έχω ως αρχή και το έχω τηρήσει.
Δεν φοβάσαι μη σε ξεχάσουν;
Την έχω αυτήν την αίσθηση, ότι με έχουν ξεχάσει, αλλά νομίζω πως, αν ξαναγυρίσω, ή τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστεύω, θα με θυμηθούν.
Τώρα που μεγαλώνεις (σ.σ.: τον Οκτώβριο γίνεται 38), σου περνάει από το μυαλό να κάνεις οικογένεια; Συνήθως, οι άντρες  γύρω στα 40 το σκέφτονται.
Κάποτε, πολύ μικρός, ήμουν έτοιμος να παντρευτώ. Ήθελα μια ήρεμη ζωή, στο χωριό μου, με παιδιά, κοινωνικές υποχρεώσεις και μια δουλειά 8 με 5. Τώρα δεν θέλω τίποτα από όλα αυτά. Ειδικά η ιστορία με το Los Angeles με έκανε να βάλω σε πρώτη προτεραιότητα την καριέρα μου και μετά την προσωπική ζωή. Από την άλλη (σ.σ.: το ξανασκέφτεται…) νομίζω πως τώρα τελευταία το σκέφτομαι περισσότερο. Γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το κεφάλαιο “οικογένεια” και δεν θα ήθελα να γίνει μετά τα 40. Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.
georgoulis
Την προσωπική, την ερωτική σου ζωή, πώς θα την περιέγραφες αυτήν την περίοδο;
Επειδή μοιράζομαι σε δύο ηπείρους, δεν μπορώ να χτίσω σχέσεις διαρκείας, κάτι που μου λείπει πολύ και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Οι φίλοι μου, μου λένε “κάνε οικογένεια στην Αμερική”, αλλά αυτό δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο. Ίσως να είμαι ρομαντικός, αλλά θέλω να δημιουργήσω οικογένεια στην Έλλαδα, γιατί από  εδώ ξεκίνησα και πιστεύω πως κάποια μέρα θα το καταφέρω.
Στην Ελλάδα, πάντως, θεωρείσαι ακόμα ένας από τους πλέον περιζήτητους άνδρες, όλοι εξακολουθούν να ψάχνουν τον αντικαταστάτη σου, ενώ πολλοί σε θεωρούν σνομπ.
Δεν είμαι σνομπ. Μόνο ένας ανασφαλής θα μπορούσε να είναι σνομπ. Είμαι πολύ σκληρός με τον εαυτό μου. Ίσως περισσότερο σκληρός απ’ ό,τι θα έπρεπε. Όσο για το ότι ψάχνουν να βρουν τον νέο Γωργούλη, τι να πω; Εγώ εδώ είμαι, γιατί να βρεθεί καινούργιος;[tuned]