20120830

Συγκλονιστικό: Οι τελευταίες φωτογραφίες της Ελληνίδας νύφης που πνίγηκε από το νυφικό της


Ο άδικος και τραγικός χαμός της είχε συγκλονίσει τους  πάντες….
Ο λόγος για την Μαρία Πανταζοπούλου η οποία πνίγηκε στον ποταμό του Κεμπέκ, όταν παραπάτησε ενώ έβγαζε φωτογραφίες με το νυφικό της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρία θέλοντας να συμμετάσχει σε μια καινούρια μόδα που λέγεται Trash The Dress, σύμφωνα με την οποία οι νύφες ποζάρουν καταστρέφοντας το νυφικό τους σε διάφορα τοπία, πήγε για δεύτερη φορά στο ποτάμι μετά το γάμο της που είχε γίνει στις 9 Ιουνίου  και άφησε άδοξα εκεί την τελευταία της πνοή …
bride
Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, η Μαρία Πανταζόπουλου στεκόταν περίπου 15 με 30 εκατοστά από το ποτάμι καθώς πόζαρε για φωτογραφίες… Μια λάθος κίνηση της… την  έριξε στον ποταμό αλλά δεν μπόρεσε να κολυμπήσει γιατί το νυφικό της με τα βαριά στολίσματα και το πλούσιο ύφασμα την βύθισε αμέσως.


Τώρα για πρώτη φορά έρχονται στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της αδικοχαμένης Μαρίας από την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της, αυτήν του γάμου της.
bridebride
Η Μαρία στέκεται δίπλα στον άντρα της με το χαμόγελο και των δύο να έχει φτάσει μέχρι τα αυτιά μιας και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η Μαρία και ο άντρας της Βασίλης έκαναν όνειρα για μία κοινή πορεία μέχρι το τέλος της ζωής τους. Τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό συμβάν που έγινε λίγες μέρες μετά.
bride
Το νυφικό που την ημέρα του γάμου της την έκανε να λάμπει ήταν αυτό που την σκότωσε!

«Ούρλιαζε και προσπαθούσε να μείνει στην επιφάνεια του νερού όμως το βάρος από το νυφικό της την βύθισε» εξομολογείται ο φωτογράφος που έγινε μάρτυρας του θανάτου της.

bride

Την άτυχη κοπέλα εντόπισε 4 ώρες μετά το τραγικό ατύχημα η αστυνομία, καθώς ένας δύτης την ανέσυρε από τα νερά του ποταμού.

bride
Η κοπέλα ήταν κτηματομεσίτρια και φοίτησε στο ημερήσιο σχολείο Δημοσθένης του Λαβά. Σύμφωνα με μαρτυρίες ελλήνων συμμαθητών της, ήταν ένα πολύ ζεστό και φιλικό κορίτσι. Ο σύζυγος, η οικογένειά της  και η ελληνική παροικία του Μόντρεαλ και του Λαβάλ θρηνούν το χαμό της νεαρής.[tuned]