Μαρέβα Μητσοτάκη: Θλιμμένη στο πλευρό του Κυριάκου για το “ύστατο χαίρε” στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Στο τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στην Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκε από το πρωί όλη η οικογένεια του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Με δάκρυα στα μάτια τα παιδιά του: Ντόρα Μπακογιάννη, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κατερίνα Μητσοτάκη και Αλεξάνδρα Μητσοτάκη βρέθηκαν στο ναό και παρέλαβαν τη σορό του πατέρα τους που τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.
Συντετριμμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στην εκκλησία μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο του Κωνσταντίνο και πλήθος κόσμου ήταν κοντά τους για να τους στηρίξει και να εκφράσει τα συλλυπητήρια του. Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας προσπάθησε να συγκρατήσει τη θλίψη του, αλλά το βαρύ πένθος για τον πατέρα του τον είχε καταβάλλει. Φύλακας άγγελός του, όμως, ήταν η σύζυγός του.
Η Μαρέβα είναι πάντα στο πλευρό του και τον στηρίζει σε όλα. Η ίδια κρατά πάντα χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή και διακριτικά στέκεται στο πλευρό του Κυριάκου, όπως ακριβώς και τα τρία παιδιά του. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να συνοδεύει τον σύζυγό της και να βρίσκεται στο πλάι του και στις όμορφες, αλλά και στις πολύ δύσκολες στιγμές, όπως είναι αυτές που βιώνει τις τελευταίες ώρες.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνοδέψει μετά την ακολουθία στη μητρόπολη της Αθήνας τη σορό του πατέρα ως την Κρήτη όπου θα μεταφερθεί με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.(tlife.gr)
Φωτογραφίες: Eurokinissi
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment