20131003

Η επόμενη μέρα της…πρώτης φοράς – Μάθε αν θα υπάρξει και δεύτερη ανάλογα με το ζώδιο!


Αλληλούια!!! Επιτέλους συνέβη το μεγάλο γεγονός! Τι γίνεται όμως με την επόμενη μέρα; Θα υπάρξει «Καλημέρα» μετά το «Καληνύχτα»;
Δεν είναι λίγες οι φορές δυστυχώς που «πέσαμε από τα σύννεφα» κι αλλιώς μέτρησε για μας κι αλλιώς για τον άλλον το «συμβάν».
Και τότε είναι που αρχίζουν οι αναμονές για ένα του τηλέφωνο και οι ατελείωτες συζητήσεις με τις κολλητές, του στυλ: «τι λες, θα πάρει;», «περίμενε, ρε παιδί μου, λίγο και θα δεις», «πάντως εσύ μην τολμήσεις να του τηλεφωνήσεις πρώτη» και στο τέλος η κατακλείδα φράση: «όλα τα «γουρούνια» την ίδια μούρη έχουν!», όταν πια όλα έχουν ξεκαθαριστεί και το παίρνουμε απόφαση ότι δεν υπάρχει συνέχεια…
Τα “one night stαnds” δεν είναι για όλους. Και φυσικά εννοώ με αυτό και τους άντρες, δεν αποτελούν εξαίρεση, κι εκείνοι με την σειρά τους δεν αποκλείεται να περιμένουν από μας την πρώτη κίνηση της επόμενης μέρας!
Σε μια εποχή που όλοι μας τρέχουμε χωρίς να ξέρουμε το γιατί ή, αν το ξέρουμε, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τις περισσότερες φορές δεν αξίζει, γιατί συχνά μας βάζουν οι άλλοι και τρέχουμε για εκείνους, έχουμε αφήσει ακάλυπτο ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μας, για να μην πω το πιο σημαντικό, τον έρωτα! Παρασυρμένοι λοιπόν από τους ρυθμούς της καθημερινής μας ζωής, επαναλαμβάνουμε την ίδια τακτική κι εκεί, γρήγορα «πασαλείμματα», δηλαδή, χωρίς γεύση, οσμή, διάρκεια, και μετά παραπονιόμαστε που δεν είχε την εξέλιξη που θα θέλαμε. Αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα, δεν είμαστε μόνες στο παιχνίδι.
Τίποτα βέβαια δεν είναι απόλυτο και υπάρχουν πολλές παράμετροι σε κάθε περίπτωση. Εξαρτάται από το πώς τον γνώρισες, το που τον γνώρισες, πόσο καιρό ξέρετε ο ένας τον άλλον… Τουλάχιστον καλό είναι να θυμόμαστε ο ένας το όνομα του άλλου, έστω και για να ψάξουμε – αν τον χάσαμε– τον αριθμό του τηλεφώνου του στο 11888!
Σε νορμάλ πάντως περιπτώσεις, ας δούμε τι χρειάζεται να προσέξουμε, εμείς τουλάχιστον, ώστε να υπάρξει και δεύτερη και τρίτη και … πολλές άλλες φορές!
ΚΡΙΟΣ
Το πιο πιθανό είναι ότι θα σας τηλεφωνήσει ο ίδιος πολύ νωρίς την επόμενη μέρα! Θα σας κλείσει ραντεβού την ίδια κιόλας ημέρα. Είναι ασυγκράτητος και ενθουσιώδης. Εκμεταλλευτείτε τον πρώτο καιρό, που είναι και ο καθοριστικός για το πώς θα πάει η σχέση σας στη συνέχεια. Αφήστε τις πρωτοβουλίες σ’ εκείνον, θέλει να νιώθει κατακτητής, μην του το στερήσετε. Εσείς θα είστε κάτι σαν το: «τραβάτε με κι ας κλαίω!» Φυσικά και χαίρεστε που ένας τέτοιος άντρας σας ποθεί, αλλά να το δείχνετε με τρόπο τέτοιο ώστε να πιστεύει ότι ακόμη δεν είναι απόλυτος κυρίαρχος του εδάφους!
ΤΑΥΡΟΣ
Μη βιαστείτε και απογοητευθείτε που δεν πήρε τηλέφωνο αμέσως μόλις ξύπνησε. Το πιο πιθανό είναι ότι ασχολείται με την καθημερινή του ρουτίνα και μπορεί να σας πάρει τη 2η ή 3η μέρα (δυστυχώς, υπάρχει περίπτωση να αργήσει ακόμη περισσότερο). Αν μάλιστα του πετάξετε καμιά μπηχτή για το που χάθηκε, θα δείξει πραγματικά παραξενεμένος, γιατί απλούστατα γι’ αυτόν ήταν πολύ λογικό να μην έχετε ακόμη μιλήσει. Το να ξαναεπικοινωνήσει μαζί σας είναι καλό σημάδι, το θέμα είναι πόση υπομονή έχετε και χρόνο να του διαθέσετε… Είναι λίγο «βραδείας καύσεως» αλλά αντέχει στις …ανηφόρες!
ΔΙΔΥΜΟΣ
Καλύτερα να του δώσετε λίγο χρόνο. Όταν εκείνος πει «τα λέμε…», μην το πάρετε και κατά γράμμα. Το «τα λέμε» το δικό του σημαίνει από το «τα λέμε λίαν συντόμως» έως και σε… κάποια άλλη ζωή. Ποτέ δεν ξέρεις. Οπωσδήποτε πάντως, μην τηλεφωνήσετε εσείς. Θα νιώσει πιεσμένος και θέλει το χρόνο του για να νιώσει ότι του λείψατε. Μην ξεχνάτε ότι κι αυτός κοινός θνητός είναι κι έχει τις δικές του ανασφάλειες, απλώς είναι τόσο καλά κρυμμένες, κάποιες φορές κι απ’ τον ίδιο του τον εαυτό… Υπάρχει πάντα η περίπτωση να σας τηλεφωνήσει, με πολύ φυσικό τρόπο, μετά από κάποιες μέρες και να το θωρεί δεδομένο και προσυμφωνημένο ότι θα πάτε μαζί του Σαβ/κο στην Αράχωβα. Συμβουλή: Μην το παίξετε δύσκολες, ετοιμάστε βαλίτσες, με ταχύτητα …φτερωτού Ερμή!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν δεν περάσατε μαζί όλο το βράδυ αγκαλίτσα, πράγμα πολύ περίεργο για έναν Καρκίνο, οπωσδήποτε το πρωί θα έχετε νέα του και μην εκπλαγείτε, αν τον δείτε μπροστά στην πόρτα σας πρωί-πρωί, κρατώντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο! Θα είναι τρυφερός και θα αποζητά και τη δική σας ανταπόκριση, κυρίως αυτή. Δείξτε του ότι και για σας ήταν υπέροχη η χθεσινή νύχτα. Αν πάλι δεν είχατε αμέσως νέα του την επόμενη μέρα, σκεφτείτε πως του φερθήκατε εσείς, μήπως κάνατε κάτι και τον πληγώσατε; Μήπως δεν του δώσατε αρκετή αναγνώριση; Είναι παραπονιάρης και κυκλοθυμικός, αλλά αν του αρέσετε, σίγουρα θα πάρει το θάρρος να σας ξαναπλησιάσει. Το να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση θα τον χαροποιήσει πολύ!
ΛΕΩΝ
Ντριννν! Χτυπάει το κουδούνι της πόρτας και καθώς ανοίγετε με την τσίμπλα στο μάτι βλέπετε το παιδί του ανθοπωλείου, με μια τεράστια αγκαλιά λουλούδια για σας! Το πιο πιθανό είναι ότι ο πρίγκιπας της χθεσινής βραδιάς δε μετατράπηκε σε «σταχτοπούτο», μόλις χώρισαν οι δρόμοι σας πριν από λίγες ώρες. Τυχερές! Άντε και με το μονόπετρο…! Θέλει να κάνει εκείνος το επόμενο βήμα και να σας εκπλήξει μ’ έναν τρόπο που θα σας μείνει αξέχαστος, γι’ αυτό, λοιπόν, ακόμη κι αν το περιμένατε, δείξτε, όσο περισσότερο μπορείτε, την έκπληξή σας και τη χαρά σας για ό, τι σας ετοιμάσει…!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αφού θα έχει «διυλίσει τον κώνωπα» (όπου κώνωπας, το χθεσινοβραδινό γεγονός), κι αφού θα έχει μελετήσει όλες τις παραμέτρους μιας ενδεχόμενης συνέχειας μαζί σας, αν σας ξαναπάρει τηλέφωνο, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχες. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει, αν και έχει κάποιες ανασφάλειες τον πρώτο καιρό, προχωρά ακάθεκτος στο στόχο του (όπου στόχος, εσείς!). Αν είστε γυναίκα με έντονη προσωπικότητα, μπορεί να φοβήθηκε λίγο και ν’ αργήσει ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο να επικοινωνήσει μαζί σας. Κάντε όμως υπομονή και μην κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση, γιατί αυτό θα τον φοβίσει και θα τον κάνει επιφυλακτικό μαζί σας.
ΖΥΓΟΣ
Πολιτισμένα πράγματα! Μπορεί να σας πάρει νωρίς το επόμενο μεσημέρι για να σας καλέσει σε μια συναυλία. Αν δεν τηλεφωνήσει το επόμενο πρωινό, δυο μέρες μετά τηλεφωνήστε του εσείς. Θα το χαρεί, και τυχόν ανασφάλειες του θα εξανεμιστούν. Υπάρχει η πιθανότητα να τηλεφωνήσει κι απλώς να πιάσει φιλική κουβεντούλα μαζί σας, αλλά εσείς μην πτοηθείτε, γιατί μάλλον σας περνάει από ακτίνες Χ, για να σας καρατσεκάρει ότι είσαστε η καταλληλότερη για εκείνον. Αφού πειστεί ότι υπάρχει και από την πλευρά σας επιθυμία για συνέχεια, θα το συνεχίσει και αυτός! Μόνο μην του γκρινιάξετε για οτιδήποτε, θα ξενερώσει και θα θυμηθεί …μια «ξεχασμένη» ανειλημμένη υποχρέωση. Άντε να τον ξαναβρείς μετά!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα περιμένει δική σας κίνηση πρώτα. Εσείς όμως στο ύψος σας! Αν αντέξετε και περιμένετε λίγο, είναι σίγουρο ότι ο πρώτος γύρος είναι δικός σας. Θα τηλεφωνήσει και με το δικό του χαρακτηριστικό κατασκοπευτικό ύφος θα ρωτήσει: «μα καλά που χάθηκες ρε ψυχή; Είσαι καλά;» Αυτό σημαίνει ότι ανησύχησε μήπως δεν έπιασαν τα «μάγια» του… Εσείς όμως μη βιαστείτε να ουρλιάξετε από χαρά, όχι ότι δεν έχετε δίκιο, αλλά για το σασπένς της υπόθεσης… Δεν πρέπει να καταλάβει πόσο πολύ του αρέσετε, αυτό θα τον κρατάει σ’ αναμμένα κάρβουνα και το «ψήσιμο», σ’ αυτήν την περίπτωση, θα ωφελήσει και τους δυο σας!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Όταν ενθουσιάζεται ο Τοξότης, δεν το κρύβει με τίποτα. Τις πρώτες μέρες θα σας τηλεφωνεί συνέχεια, όμως κρατήστε χαρακτήρα και μην πάρετε ακόμη εσείς. Αν πάλι δεν τηλεφωνήσει σύντομα, μακριά από το τηλέφωνο… «τζιζζ καίει!». Μη διανοηθείτε καν να τηλεφωνήσετε πρώτες εσείς! Άσε που μπορεί να λείπει στο εξωτερικό και να μην το γνωρίζετε. Δώστε του λίγο χρόνο. Που ξέρετε, μπορεί όταν ξαναβρεθείτε, να ανακαλύψετε ότι όχι μόνο σας θυμήθηκε αλλά σας έφερε και δώρο από εκεί που ήταν. Αυτό θα σημαίνει ότι εκτίμησε την αίσθηση ελευθερίας που σας διακρίνει και νιώθει ασφαλής μαζί σας… «Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!» Το θέμα είναι ότι σας πήρε τηλέφωνο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γύρω στο απόγευμα να περιμένετε νέα του. Νωρίτερα δούλευε και δεν είχε χρόνο να σκεφτεί τέτοια πράγματα. Συνεπέστατος όμως, σοβαρός και μπορείς να τον εμπιστευτείς στο ότι δεν είδε τη χθεσινή βραδιά σαν μια εφήμερη περιπέτεια. Μιλήστε του χαλαρά και ρωτήστε τον πως πήγε η μέρα του στη δουλειά. Το να φέρετε τη συζήτηση στα επαγγελματικά του θα τον κάνει να αισθανθεί πως «κολυμπά» σε οικεία νερά κι αυτό θα τον χαλαρώσει τόσο ώστε να του είναι πιο εύκολο να περάσει στο επόμενο θέμα, που ποιο άλλο θα μπορούσε να είναι εκτός από το επόμενο ραντεβού σας για ποτό ή φαγητό. Σίγουρα πάντως, μην του τηλεφωνήσετε εσείς πρωί-πρωί, γιατί η δουλειά του είναι ιερή και χρόνος για τέτοιου είδους χαλαρές συζητήσεις δεν υπάρχει.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πάρτε άνετα εσείς τηλέφωνο, αλλά μιλήστε του «περί ανέμων και υδάτων», π.χ. το ότι είδατε νωρίς το πρωί στις ειδήσεις του Yahoo για μια νέα πορεία διαμαρτυρίας, για τα δικαιώματα των αδέσποτων ζώων… Καλέστε τον και να ’στε σίγουρες ότι θα έρθει στην ώρα του! Αντιμετωπίστε τον ως φίλο, θα τον γοητέψετε! Όσο εσείς δεν επιμένετε με γατίσιο ύφος σε υπονοούμενα της χθεσινής βραδιάς, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να τον ξαναδείτε σύντομα. Επικεντρωθείτε στο να τον εξιτάρετε σε εγκεφαλικά θέματα (π.χ. φιλοσοφία) ή σε θέματα με κοινωνική ευαισθησία (ισότητα, αντιρατσιστικά, αντιπολεμικά…) και σε λίγα λεπτά θα το ’χετε στο τσεπάκι σας το επόμενο ραντεβού, μέσα στο ίδιο κιόλας 24ωρο!
ΙΧΘΥΣ
Θα το κλωθογυρίζει από λίγες ώρες έως και λίγες μέρες στο μυαλό του, θα ξαναζήσει την πρώτη σας φορά ξανά και ξανά με τη φαντασία του και κάποια στιγμή θα σας πάρει! Τώρα, αν βαρεθείτε να περιμένετε και κάνετε την πρώτη κίνηση εσείς, θα εκπλαγεί ευχάριστα. Αν σας φανεί λίγο «μαζεμένος» στην αρχή, είναι γιατί νιώθει ανασφαλής και ίσως οι πληγές από την προηγούμενη σχέση του είναι ακόμη ανοικτές. Μην μπείτε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, θα φοβηθεί και θα τρέξει να κρυφτεί σε σκοτεινά νερά. Μιλήστε του γλυκά, δώστε του χρόνο να εκφραστεί και τη σκυτάλη θα την πάρει εύκολα στα χέρια του.
Πηγή: e-zwdia.gr