Πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών αποκαλύπτει όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες - Πώς προετοιμάζεται πριν από κάθε γύρισμα και πόσοι είναι παρόντες

«Μερικές φορές, οι άνθρωποι μου λένε ότι τους είμαι γνώριμος και εγώ τους απαντώ ότι πρέπει να βλέπουν πολλές ερωτικές ταινίες... Νομίζουν ότι αστειεύομαι». Όμως ο Ryan James δεν αστειεύεται. Ο γοητευτικός άντρας από την Αυστραλία εργάζεται ως συνοδός, ως ηθοποιός ερωτικών ταινιών και ως προσωπικός γυμναστής, φυσικά με πιστοποίηση. Βγάζει 375 δολάρια την ώρα, ως συνοδός και αποκαλύπτει στο News.com.au πώς είναι να ακολουθείς μια καριέρα με επίκεντρο το σεξ- μπροστά ή πίσω από τις κάμερες.
Ακολουθούν οι απαντήσεις τους στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου…
- Σας στέλνουν το σενάριο πριν από κάθε γύρισμα;
«Συνήθως είναι ανοργάνωτα. Θυμάμαι μια φορά, πριν το γύρισμα, είχαμε παραγγείλει πίτσα και προσπαθούσαμε να σκεφτούμε τι να κάνουμε για την επόμενη σκηνή. Κάποιος σκέφτηκε να γυρίσουμε μια σκηνή με ένα παιδί των ντιλίβερι μιας και είχαμε όλα αυτά τα κουτιά πίτσας... Ο κόσμος άλλωστε δε βλέπει πορνό για το σενάριο».
- Γνωρίζεις τους περισσότερους συμπρωταγωνιστές σου;
«Στην Αυστραλία, η κοινότητα του πορνό είναι μικρή. Τις περισσότερες φορές εργάζομαι με φίλους που γνωρίζω για χρόνια. Είναι δουλειά μας να κάνεις σεξ με φίλους, αλλά μετά την ταινία, είμαστε και πάλι φίλοι».
- Πώς προετοιμάζεσαι πριν από κάθε γύρισμα;
«Αυτές τις μέρες, δε κάνω και κάτι ιδιαίτερο. Μου λένε που και πότε να εμφανιστώ και φροντίζω να έχω την τσάντα μου γεμάτη με όσα θα χρειαστώ, όπως ρούχα και λιπαντικό γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα μας το παρέχουν».
- Παίρνεις κάποια ειδικά χάπια πριν από κάθε ταινία;
«Σχεδόν κάθε άντρας που κάνει ερωτικές ταινίες παίρνει χάπια. Αν κάποιος λέει το αντίθετο, τότε ψεύδεται. Αρκετοί τύποι που βλέπουν πορνό, σκέφτονται "δε χρειάζεται να πάρεις κάτι γιατί είναι εύκολο να κάνεις σεξ με καυτά κορίτσια", αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αν είχαν την ευκαιρία να βρεθούν μπροστά από το φακό, δε θα μπορούσαν να αποδώσουν χωρίς αυτά».
- Πόσα άτομα είναι παρόντες σε ένα γύρισμα;
«Κατά μέσο όρο, είναι 2 με 3 άτομα, αλλά μου έχει τύχει να γυρίζω και σκηνή και να με βλέπουν τουλάχιστον 10».
- Πόση είναι η διάρκεια ενός γυρίσματος;
«Από 15 λεπτά, μέχρι μια ώρα. Ο μέσος όρος είναι περίπου μισή ώρα. Νομίζω το ρεκόρ μου ήταν 11 ώρες για μια σκηνή! Αυτό έγινε σε μια ταινία που γύρισα στην Ευρώπη και ήταν λίγο ανοργάνωτοι. Τις περισσότερες από τις 11 ώρες, περίμενα απλά να ξεκινήσει το γύρισμα».
- Στην Αυστραλία, πόσο κοστίζει η κάθε σκηνή;
«Για μια σκηνή, δηλαδή περίπου 15-20 λεπτά, μέχρι και 600 δολάρια».
- Η πιο άβολη σκηνή που έχεις γυρίσει;
«Ήταν σε γύρισμα στην Ευρώπη, στην πρώτη ταινία που έκανα εκεί. Οδηγούσαμε για επτά ώρες, από τη Βουδαπέστη στην Πράγα και βρεθήκαμε σε ένα μέρος που έμοιαζε με νυχτερινό κέντρο. Η σκηνή που θα γυρίζαμε, δε τη γνώριζα εκ των προτέρων, ήταν με 50 άτομα, ένα τεράστιο όργιο. Υπήρχε DJ, μπαρ... περίπου 35 γυναίκες και 15 άντρες και πέντε άτομα να γυρίσουν γύρω γύρω με κάμερες. Δεν είχα ιδέα τι έκανα εκεί».
- Βλέπεις τις ταινίες στις οποίες έχεις πρωταγωνιστήσει;
«Δε μπορώ, προσπάθησα να τις δω αλλά απλά δε μπορώ».
- Σε αναγνωρίζουν δημόσια;
«Όχι συχνά. Πιστεύω ότι αν με αναγνωρίσουν δε λένε τίποτα γιατί αισθάνονται άβολα να πουν ότι είδαν το πέος μου σε μια ταινία. Μερικές φορές, οι άνθρωποι μου λένε ότι τους είμαι γνώριμος και εγώ τους απαντώ ότι πρέπει να βλέπουν πολύ πορνό... Νομίζουν ότι αστειεύομαι».
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment