Μαίρη Συνατσάκη: Οι γυναίκες, οι ατάκες φωτιά και τι δεν ξέρουν οι άντρες γι' αυτές!

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2016 σήμερα και το Gossip-tv συνεχίζει το αφιέρωμά του στις γυναίκες με την πραγματικά "άπαιχτη" Μαίρη Συνατσάκη
Η αγαπημένη Mairiboo των Social Media έχει άφθονο χιούμορ και αυτοσαρκασμό και αυτό φαίνεται ακόμα και στο γράψιμό της. Για δείτε τα 10 πράγματα που η Μαίρη πιστεύει πως δεν ξέρουν οι άντρες για τις γυναίκες και θα καταλάβετε τι εννοούμε: 
AdTech Ad
1. Όταν μας ρωτάτε αν θέλουμε επιδόρπιο κι εμείς λέμε όχι, παραγγείλτε το επιδόρπιο. Θέλουμε πάντα.
2. Όταν πηγαίνουμε στο μπάνιο και ακούτε την βρύση να τρέχει για κανένα 5λεπτο, ΔΕΝ πλένουμε τα χέρια μας.
3. Στα ζώδια ακούμε/διαβάζουμε με περισσότερη προσοχή το δικό σας. Στα επόμενα πέντε λεπτά έχουμε ξεχάσει τι έχουμε διαβάσει.
4. Μην σπάτε το κεφάλι σας για το τι δώρο θέλουμε να μας κάνετε. Ρωτήστε την κολλητή μας για τα wishlist μας και όλα θα πάνε καλά.
5. Πολύ σημαντική αλήθεια: Τσεκάρουμε πως μιλάτε με την μαμά σας και βγάζουμε συμπεράσματα για το πως θα μας φερθείτε στο μέλλον.
6. Τσεκάρουμε τον τρόπο που χορεύετε και το πόσο ρυθμό έχετε και βγάζουμε συμπεράσματα για το τρόπο που λειτουργείτε στο κρεβάτι. Να χορεύετε!
7. Τσεκάρουμε τον τρόπο που τρώτε και βγάζουμε συμπεράσματα για τον τρόπο που λειτουργείτε στο κρεβάτι.
8. Γενικά σας τσεκάρουμε και βγάζουμε συμπεράσματα. Έτσι αυθαίρετα. Χωρίς νόημα.
9. Η πιο εκνευριστική ατάκα που μπορείτε να μας πείτε είναι "Πάλι περίοδο έχεις;" για να «ρίξετε» εκεί τα νεύρα μας.
10. Α όχι! Περίμενε! Η πιο εκνευριστική ατάκα είναι "Με πήρε η πρώην μου και θέλει να βρεθούμε για να μιλήσουμε". Γκρρρρρ
(Πηγή: gossip-tv.gr)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment