Κατσέλη: «Η κόρη μου ντρεπόταν να πει ότι είναι κόρη μου λες και ήμουν τρόφιμος του Κορυδαλλού»

Νόρα Κατσέλη μίλησε για πολλά και έκανε κάποιες αποκαλύψεις. 
Για το λόγο που έπαιξε στη «Λάμψη»: «Κάποτε ήμουν βουλευτής, από το 1981 μέχρι το 2007. Αλλά εγώ δεν θεωρούσα ότι μπορείς να ξοδεύεις τα λεφτά σου για τις βουλευτικές εκλογές. Το θεωρούσα ντροπή. Και σε μία δύσκολη και μεταβατική περίοδο που μου γινόταν ένας φοβερός πόλεμος και δεν ήθελαν να βγω γιατί ήμουν το κόκκινο πανί για κάποιους κυβερνώντες, πήρα τηλέφωνο τον Φώσκολο. Του λέω Νίκο δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά πρέπει να βγω στη Λάμψη, δεν έχω λεφτά να κάνω εκλογές. Και βγήκα στην Λάμψη ακριβώς γι αυτό το λόγο» τόνισε στην εκπομπή JoinUs.
Για τους πολιτικούς της αντιπάλους:  «Και τώρα να ξαναέβαζα υποψηφιότητα πάλι θα έβγαινα, είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Γιατί δεν έχω κακή εικόνα ούτε από τους πολιτικούς αντιπάλους ούτε από τους υποτιθέμενους ομοιδεάτες.»
Για την κόρη της:  «Η κόρη μου ντρεπόταν να πει ότι είναι κόρη μου λες και ήμουν τρόφιμος του Κορυδαλλού. Στη σχολή απαγορευόταν να πάω ως Κατσέλη να δω πως πάει.» (Πηγή: gossip-tv.gr)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment