Xριστίνα Μπόμπα: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Σάκη Τανιμανίδη! [pics]

To ζευγάρι που απολαμβάνει τον έρωτά του στις εξωτικές παραλίες του Αγίου Δομίνικου,περνάει ίσως μια από τις καλύτερες φάσεις του. Λίγους μήνες πριν ο Σάκης Τανιμανίδης, έκανε γονατιστός παρακαλώ, πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα!
Μετά εκείνος έφυγε για να παρουσιάσει το Survivor,και εκείνη, όχι απλά του είπε το ναι, αλλά τα παράτησε όλα για να παει να τον βρει! Εδώ και αρκετό καιρό είναι μαζί στον Άγιο Δομίνικο και όταν ο Σάκης δεν έχει δουλειά με τις απαιτητικές ανάγκες του survivor, περνάνε υπέροχα μαζί είτε κάνοντας μπάνιο στις τροπικές παραλίες, είτε κάνοντας βόλτες με τις γουρούνες, είτε τρώγοντας κάτω από το φως του φεγγαριού...
Σήμερα η Χριστίνα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της Σάκη λέγοντας πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του,χρησιμοποιώντας ένα λογοπαίχνιο με τις πεταλούδες που νιώθει στο στομάχι κάποιος που είναι... ερωτευμένος! 
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment