Survivor: O κακός χαμός στο twitter μετά τις αποκαλύψεις για το φαγητό που πήραν οι παίχτες από τους ντόπιους!

Το επτασφράγιστο μυστικό του Survivor  που είχε να κάνει με το φαγητό, αποκαλύφθηκε χθες στο συμβούλιο μετά την αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου, για το οποίο στοχοποιήθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Όλοι θυμόμαστε ότι πριν από καιρό είχαν μαλώσει οι παίχτες με το Ντάνο, αφήνοντας υπονοούμενα πως είχε φάει τα ψάρια μόνος του. Τελικά είχε να κάνει με ένα καρβέλι ψωμί κι ένα σάντουιτς που είχαν πάρει από τους ντόπιους οι διάσημοι σε ανταλλαγή κάποια δικά τους πράγματα.
Όπως είναι φυσικό το twitter πήρε φωτιά και το χιούμορ χτύπησε κόκκινο! Η χαμένη κουβέρτα της Ειρήνης Παπαδοπούλου και οι ντόπιοι κυκλοφορούν με κοτσιδάκια φτιαγμένα από την Λάουρα για να τρώει ήταν στα top θέματα συζήτησης... Όπως και να χει τα tweets είναι απολαυστικά και Survivor δίχως twitter, ίσον φαγητό δίχως αλάτι!
Δες μερικά από τα καλύτερα
Όχι κύριε Μπο δεν μπορούμε να σας ξαναφέρουμε φαγητό.

ελληνικο delivery στον αγιο δομινικο; 
Διασημοι και μαχητες, μαζι τα φαγαμε! 
Ωπα, σουζιιιι τρωωως! ΚΑΙαιαι ψευδεσαι ΚΑΙαιαιαι τρως!!! 
@NonoraM  ειλικρινα ανατριχιασα .δεν το περιμενα .ηταν τρομερο .μα να παρουν φαγητο απο εξω ενω πειναγανε?που να το πεις?
Ποιος πηρε το ψωμι οεο;ηταν πολυσπορο;χωριατικο;ποιος το εδωσε; αντρας; γυναικα;τι πηρε ανταλαγμα; απαντησεις μονο εδω.Οτι ναναι 
Λένε οι πληροφορίες ότι στις 2 παραλίες φύτρωσαν υπερμεγέθη φύκια στη θάλασσα από το λίπασμα αλλά οι κάμερες δεν τα δείχνουν??? 
Τωρα δουλευόμαστε και μεταξύ μας;Ποιος μπήκε στο  και αντί να χάνει έπαιρνε κιλά;Το ένοχο μυστικό της 
Το κρυφό σάντουιτς του Ντανου ήταν το θέμα "εμπιστοσύνης" της ομαδας των διασημων. Αν το ελεγαν νωρίτερα θα ξεκαθάριζε πολλά. 
 Τελικα βρεθηκε και η κουβέρτα της Ειρηνης, ε Σοφι..
-Τι θες για το ψωμί?
-Το παλτό
-Εννοείς την κουβέρτα
-Εννοώ τη Λάουρα 
 Εδω που τα λέμε... με έναν Ντάνο δίπλα σου δεν πρόκειται να πεινάσεις!
Κάτι ντόπιοι δομηνικανοί κυκλοφοράνε εδώ και μέρες με κοτσιδάκια. Τι συμβαίνει Λαουρίτα? 

Τις παλιές κουβέρτες και τα παλιά αθλητικά δεν τα πετάμε, τα αποθησαυρίζουμε για ώρα ανάγκης.
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment