Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 22/2/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία και θα οδηγηθείς στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, η σχέση σου σε απασχολεί ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μίλησε μαζί του και μην αποφεύγεις να του πεις όσα σκέφτεσαι. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η εύνοια της ημέρας σε ωθεί σε μια νέα γνωριμία. Μην κλείνεσαι σπίτι αυτές τις μέρες. 

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό. Είναι ώρα να ξεκουραστείς για να μη φτάσεις στα όρια της εξάντλησης. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή γιατί έχεις βγει από το πρόγραμμά σου. Μην παρασύρεσαι άλλο σε έξοδα.

Ταύρος
Η απαισιοδοξία που θα σε διακατέχει σήμερα θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ όσο είναι και δεν θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν γύρω σου. Μείωσε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με πρωτοβουλίες και προτάσεις που αφορούν το μέλλον σας. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, η σημερινή μέρα λειτουργεί υπέρ σου. Κάνε κι εσύ την κίνησή σου…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, τα πράγματα πάνε καλά και κάποιες πολύ θετικές εξελίξεις θα σου δώσουν κουράγιο. Δώσε σημασία στους συνεργάτες που σήμερα θα σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Μην απαντήσεις βιαστικά σε συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις.


Δίδυμοι
Είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Με αυτήν την τακτική όμως δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, τα πράγματα πάνε καλύτερα και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και πίστη την σχέση σου. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, να ξέρεις ότι σήμερα οι πιθανότητες να τον κατακτήσεις δεν είναι και τόσο πολλές, γι αυτό κάτσε στην θέση σου και μην εκτίθεσαι χωρίς ουσιαστικό λόγο. Από αύριο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για το ζώδιο σου. 

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα προκύψουν παρεξηγήσεις και προβλήματα που χρειάζονται ψύχραιμη στάση από μέρους σου. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να σε οδηγήσουν σε λύσεις γιατί δεν θα είναι οι κατάλληλες. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη μέρα. Καλύτερα να αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή αποφάσεις που αφορούν χρήματα.


Καρκίνος
Κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν αν δεν κάνεις κάτι δραστικό για αυτές και άμεσα. Πάρε λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις που είναι αρκετά σημαντικές για την πορεία των πραγμάτων.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δεν γίνεται τίποτα, ώρα να πάς ένα βήμα παρακάτω την σχέση σου και να μην κολλάς στο παρελθόν. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς. Μην χάνεις το θάρρος σου! 

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες συζητήσεις αλλά και ενδιαφέρουσες επαφές που μπορεί να σου δώσουν λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά γιατί η σημερινή μέρα σε παρασύρει σε σπατάλες που δεν μπορείς να καλύψεις.


Λέων
Σε έχει καταβάλλει σήμερα μια έντονη ανησυχία αλλά και ανυπομονησία για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα με τον σύντροφό σου και μην ενδίδεις επίσης σε εμμονές που ολοένα και σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν είσαι αδέσμευτος, το βράδυ αυτό μπορείς να ξεκουραστείς και να σχεδιάσεις καλύτερα τις μελλοντικές κινήσεις σου για να κατακτήσεις τον ερωτικό σου στόχο. 

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, μείνε σταθερός στα πιστεύω σου και μην αλλάζεις κάθε τόσο γνώμη γιατί αυτό θα οδηγήσει τους συνεργάτες σου να μην σε εμπιστεύονται. Μην αφήνεις την παρορμητικότητα να σε οδηγεί και δράσε μόνο με την λογική. Μεγάλη προσοχή επίσης θέλουν τα οικονομικά σου που δεν πάνε πολύ καλά. Τα έξοδά σου είναι πολλά. Μείωσε τα όσο μπορείς!


Παρθένος
Σήμερα είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σου που θα σε φέρουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος πρέπει να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, μειώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν πάλι σε έχει κουράσει η μοναξιά σου, βγες με αγαπημένους φίλους και πέρασε καλά. Η γνωριμία που περιμένεις δεν θα αργήσει να εμφανιστεί. 

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου κάποιες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα που υπήρχαν στον εργασιακό σου χώρο και δημιουργούσαν επανειλημμένα προστριβές ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι πολύ στριμωγμένα και χρειάζεται μεγάλος αυτοέλεγχος για να μην ξεφύγεις.


Ζυγός
Η σημερινή Τετάρτη είναι πολύ θετική για εσένα. Γενικά διανύεις μια περίοδο όπου οι θετικές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν και είναι υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά, αλλά και να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί να περιμένετε νέα από ένα άτομο που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν και θα επανέλθει στο προσκήνιο ζητώντας σας ένα νέο ξεκίνημα. 

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην παρασυρθείς από παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, αλλά ακριβώς τώρα είναι που πρέπει να είσαι προσεκτικός για να μη χάσεις αυτή την ισορροπία.


Σκορπιός
Μην κάνεις πίσω σήμερα μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων που βρίσκονται δίπλα σου για να σε βοηθήσουν. Ότι κι αν γίνει να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μην αφήνεις τη σχέση σου να γίνει έρμαιο των προβλημάτων που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου. Ηρέμησε και πέρασε όμορφα με το ταίρι σου χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Αν είσαι χωρίς μόνιμο δεσμό, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε όμως μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και σε παίρνει από κάτω. 

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, οι εξελίξεις είναι γρήγορες και οι περισσότερες θετικές. Θα μιλήσεις με άτομα που έχουν να σου προτείνουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και νέες πηγές εσόδων θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια. Προσοχή σε συμφωνίες και συναλλαγές. Η ημέρα κρύβει απάτες!!!


Τοξότης
Οι καθυστερήσεις αλλά και τα προβλήματα δεν θα λείπουν σήμερα από τη ζωή σου και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην αιφνιδιαστείς και αφήσεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις αλλά και στις τακτικές σου για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύπτουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν προβλήματα και μίλησε για σχέδια που κάνεις μαζί με τον σύντροφό σου για τις γιορτές που έρχονται. Στους αδέσμευτους του ζωδίου, οι συνθήκες ευνοούν τον ερωτισμό σας. Βγείτε και μιλήστε με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. 

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Νέες συνεργασίες αλλά και συμφωνίες θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια σε κάποια ζητήματα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή γιατί τα έξοδα αυξάνονται. Εξέτασε λεπτομερώς κάποιες προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν το εισόδημά σου.


Αιγόκερως
Σήμερα θα έχεις πολύ γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις! Άφησε την γκρίνια λοιπόν και δες με σοβαρότητα τι δεν σου κάνει και άλλαξε το. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και μην τα περιμένεις όλα να γίνουν με έναν μαγικό τρόπο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μην γίνεσαι ανταγωνιστικός με τον άνθρωπό σου και μην βλέπεις τη σχέση σου αρνητικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί σήμερα να προκαλέσει προβλήματα. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να ξέρεις ότι κάποια άτομα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε τους μια ευκαιρία! 

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, απόφυγε τις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον γιατί ακόμα δεν έχεις τελειώσει με εκκρεμότητες του παρόντος. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε μια καλή μέρα για να καλύψεις χρέη και υποχρεώσεις. Μην αναβάλεις άλλο αυτές τις διευθετήσεις.


Υδροχόος
Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα έχει δύο πλευρές. Απ’ τη μία σου δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν, απ’ την άλλη κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα από αυτά που ήδη έχεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους για να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου κάνοντας κοινά σχέδια για τη σχέση σας. Αν βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που σου προκύπτει. Μπορεί να αξίζει να του δώσεις περισσότερη σημασία. 

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και τα σχέδια που κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον έρχονται πιο κοντά και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Προσοχή στις σπατάλες που κάνεις γιατί θα σε βγάλουν από το οικονομικό σου πλάνο, που με τόσο κόπο έχεις τηρήσει μέχρι τώρα.


Ιχθείς
Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων που θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Ότι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς, είναι σε μια καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ παρέα με την μοναξιά σου, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία αν διώξεις από πάνω σου το άγχος και την πίεση που έχεις γι αυτόν τον τομέα της ζωής σου. 

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις μια δύσκολη μέρα και μόνο με ωριμότητα και ηρεμία θα ανταποκριθείς σε όσες δυσκολίες θα προκύψουν μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο. Τα οικονομικά σου θέλουν μεγάλη προσοχή και καλό είναι να αποφύγεις οποιοδήποτε ρίσκο σχετικά με χρήματα πριν σκεφτείς καλά όλα τα δεδομένα.
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment