Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 31/8/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το πλανητικό σκηνικό σήμερα δοκιμάζει τις αντοχές και την υπομονή σου. Για αυτό καλά θα κάνεις να προετοιμαστείς και να δείξεις αποφασιστικότητα σε όποιο πρόβλημα προκύψει. Τα μπερδέματα και η παραπλάνηση στην επικοινωνία θα αποτελέσουν βασικά στοιχεία της ημέρας. Για αυτό φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος και να μην αφήνεις περιθώριο παρανόησης.
Αισθηματικές
Η ένταση θα είναι εμφανής και στην προσωπική σου ζωή, δυσκολεύοντας τη διατήρηση των ισορροπιών μέσα στη σχέση σου. Πολύ εύκολα μπορεί να ξεσπάσει ένας καυγάς και να ανέβουν οι τόνοι. Αν θέλεις να αποφύγεις μια τέτοια κατάσταση, φρόντισε να διατηρείς την ψυχραιμία σου για να μην χαλάσεις την αρμονία της σχέσης. Αν πάλι κάνεις παρέα με την μοναξιά σου, η ημέρα είναι ιδανική για να απολαύσεις την ηρεμία σου. Οι ανθρώπινες επαφές σήμερα δεν ανήκουν στα δυνατά σου σημεία.
Επαγγελματικές
Παρά το γεγονός ότι είσαι πολύ ικανός παίχτης, στη δουλειά σου δεν χρειάζεται να το αποδείξεις με υπερβολή. Επομένως, μοίρασε το χρόνο σου ανάμεσα στις υποχρεώσεις σου και μην προσπαθείς να κάνεις το ακατόρθωτο. Αν υπάρχουν πρόσωπα στον εργασιακό χώρο που εμπιστεύεσαι, μπορείς να ζητήσεις τη συμβολή της για να σε βοηθήσουν στο βαρύ πρόγραμμά σου. Στα οικονομικά σου, ευνοούνται οι νέες συμφωνίες και οι οικονομικές συναλλαγές.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα είναι κατάλληλη για να στραφείς λίγο προς τις εσωτερικές σου αναζητήσεις και την πνευματική σου διάσταση. Η ηρεμία της ημέρας για το ζώδιό σου προσφέρει το κατάλληλο κλίμα για κάτι τέτοιο. Έτσι, θα εντοπίσεις καλύτερα τα σημεία που θέλεις να βελτιώσεις στον εαυτό σου και στις μελλοντικές σου αναζητήσεις. Ακόμη και η ανάγκη σου για προσφορά προς τρίτους μπορεί να βρεθεί στο προσκήνιο.
Αισθηματικές
Λόγω της αυξημένης σου ικανότητας, σήμερα, να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο θα είσαι σε θέση να εκφράσεις καλύτερα και πιο αποτελεσματικά το συναίσθημά σου. Ως εκ τούτου, επωφελείται η σχέση σου και ο σύντροφός σου γεμίζει ικανοποίηση και θετική διάθεση. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους και αναζητάς το ταίρι σου, η λάμψη και η γοητεία που απορρέει από την αυτοπεποίθησή σου σε κάνει πολύ ελκυστικό. Κάτι ενδιαφέρον, ίσως, προκύψει από το επαγγελματικό σου χώρο.
Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, δέχεσαι την εύνοια της τύχης και πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα είναι καθοριστικής σημασίας για τις εξελίξεις στην καριέρα σου. Να ξέρεις ότι η πορεία σου αναμένεται ανοδική και υπόσχεται πολλά! Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ικανοποιητική κατάσταση, αλλά για να διατηρηθούν ως έχουν θα πρέπει να κρατήσεις ισορροπία στα έξοδά σου.

Δίδυμοι
Η καλή σου διάθεση και η υπεραισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, μπορεί εύκολα να σε παρασύρει σε λάθη. Επομένως, φρόντισε να χαλιναγωγήσεις τον αυθορμητισμό σου και να κάνεις προσεκτικά βήματα με γνώμονα τη λογική. Από την αισιοδοξία σου προσπάθησε να αντλήσεις δύναμη και να μην την αφήσεις να ηγηθεί των κινήσεών σου. Θετικά αποτελέσματα αναμένονται από μια τέτοια συμπεριφορά.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, πάψε να λειτουργείς σαν μικρό παιδί. Προτιμάς την οδό της επίθεσης, αντί του διαλόγου. Καλό είναι να ξανασκεφτείς τη στάση σου, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα σου αρέσει. Προλαβαίνεις να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου και να διορθώσεις λάθη. Εσύ που ανήκεις στο κλαμπ των ελεύθερων, η ημέρα σε βοηθάει να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο και να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μη βιαστείς να κρίνεις από την πρώτη επαφή…
Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα πρέπει να λειτουργήσεις σήμερα με βάση τη λογική και την καθαρή σκέψη. Έτσι, θα αποφύγεις κακοτοπιές και λάθη. Θα είναι εύκολο να βρεθείς εκτεθειμένος από άλλους, επομένως, δώσε μεγάλη προσοχή στην συμπεριφορά σου. Οικονομικά, τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα έχεις έσοδα που δεν ανέμενες.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα βγάζει στην επιφάνεια την πλευρά εκείνη του χαρακτήρα σου που κυριαρχεί με βάση το ζώδιό σου. Μια σύγχυση στην έκφραση των συναισθημάτων, μια έντονη ευαισθησία και μια τάση για εσωστρέφεια συνθέτουν την συμπεριφορά σου. Νιώθεις καλά ανάμεσα σε κόσμο, αλλά ακόμη καλύτερα όταν έχεις παρέα τη μοναξιά σου. Αυτό είναι που θα επιδιώξεις, προκειμένου να φροντίσεις τον εαυτό σου, να τον κανακέψεις και να αντλήσεις δύναμη να συνεχίσεις. Τώρα που βρίσκεσαι σε κάποια σύγχυση, πάρε το χρόνο σου και απόφυγε τη λήψη αποφάσεων.
Αισθηματικές
Το γενικότερο κλίμα που επικρατεί επηρεάζει και την αισθηματική σου ζωή. Νιώθεις πως οι δρόμοι της επικοινωνίας με το ταίρι σου έχουν κλείσει και δυσκολεύεσαι ακόμη περισσότερο. Μην βιαστείς να αντιδράσεις. Δώσε χρόνο στον σύντροφό σου, αλλά και στον εαυτό σου, και σύντομα θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις μαζί του με τον τρόπο που το έχεις ανάγκη. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, η εσωστρέφειά σου σε αποξενώνει και σε βοηθάει να σκεφτείς τι ακριβώς θέλεις και πως θα το αναζητήσεις γύρω σου.
Επαγγελματικές
Οι συνεργασίες σήμερα δεν ευνοούνται. Επομένως, καλό είναι να καθυστερήσεις για λίγο τη σύναψη νέων συνεργασιών και συμφωνιών, ενώ θα πρέπει να αποστασιοποιηθείς από κάποιες ομαδικές αρμοδιότητες που σήμερα δεν φαίνεται να λειτουργούν καλά. Έτσι αποφεύγεις και τα προβλήματα που εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν. Στα οικονομικά σου χρειάζεσαι καθαρό μυαλό, καθώς εύκολα θα παρασυρθεί σήμερα σε σπατάλες.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, υπάρχουν θέματα που σου δημιουργούν ανησυχίες και νιώθεις ότι πρέπει άμεσα να τους αφιερώσεις χρόνο για να τα επιλύσεις. Κάνε το σήμερα κιόλας και μην διστάσεις να πάρεις δραστικά μέτρα. Δικοί σου άνθρωποι θα βρίσκονται στο πλευρό σου για να σε εμψυχώσουν και να σε στηρίξουν. Οικογενειακά ζητήματα , ίσως χρειαστούν την παρουσία σου και την καταλυτική συμμετοχή σου σε αυτά.
Αισθηματικές
Οι πολυάριθμες υποχρεώσεις σου σε έχουν απομακρύνει από τη σχέση σου και σου στερούν το χρόνο που χρειάζεσαι για να αφιερώσεις σε αυτήν. Άρα μην θεωρείς άδικη τη στάση του συντρόφου σου που σου «κρούει τον κώδωνα»! Αν πάλι δεν έχεις κάποια σχέση την περίοδο αυτή, θα θέλεις να διατηρήσεις την κατάσταση αυτή, για να βρεις χρόνο να τα πεις με τον εαυτό σου…
Επαγγελματικές
Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου θα είναι αρκετά καλές και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες που πρέπει να αδράξεις. Βάλε σε ένα πρόγραμμα τις ανοιχτές υποθέσεις που έχεις αφήσει στην άκρη το τελευταίο διάστημα. Πρέπει να διευθετηθούν για να κάνεις τις επόμενες κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να λυθούν άμεσα. Εκτός από τις πάγια έξοδα υπάρχουν και άλλα χρέη που πρέπει να πληρωθούν.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, μήπως νιώθεις να μην ελέγχεις την καθημερινότητά σου και να σου ξεφεύγουν πράγματα; Μάλλον έχεις ανάγκη από πιο σωστό προγραμματισμό. Η θέση των πλανητών σε ωθεί να κινείσαι αυθόρμητα με αποτέλεσμα να είσαι επιρρεπής σε λάθη και αστοχίες. Πρόσεξε, λοιπόν, τις ενέργειές σου και μην επιτρέψεις τα σφάλματα. Κινήσου με λογική και αυτοσυγκράτηση προκειμένου να αποδώσεις σωστά σε ό,τι χρειαστεί.
Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή πάσχει από πλήξη και ανία. Έχεις πολλή φαντασία που είναι καιρός να την επιστρατεύσεις προκειμένου να δώσεις χαρά και ικανοποίηση στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι οι εξελίξεις σε μια υπάρχουσα γνωριμία θα σε χαροποιήσουν πολύ!
Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή κυλάει αρκετά καλά. Μην προβείς σε αλλαγές και τολμηρές κινήσεις. Επίσης, απόφυγε διαμάχες με τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Πολλές καταστάσεις αρχίζουν να ισορροπούν και αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα αλλάζει και σε βοηθάει να κάνεις τις συνθήκες πολύ καλύτερες. Κάποια πρόσωπα που εμπιστεύεσαι θα παίξουν καθοριστική σημασία για εσένα μέσα από τις συμβουλές που θα σου δώσουν. Το παρελθόν φρόντισε να το αφήσεις εκεί που ανήκει και να κάνεις τα επόμενα βήματά σου απαλλαγμένος από αυτό.
Αισθηματικές
Η καλή σου διάθεση και το πάθος χαρακτηρίζουν όλες τις κατηγορίες του ζωδίου σήμερα. Άρα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φρόντισε να το εκμεταλλευτείς για να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου, ενώ αν αναζητάς σύντροφο, βγες να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα.
Επαγγελματικές
Δουλειά και πάλι δουλειά. Ξέρεις πως να εργάζεσαι σκληρά για να πετύχεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Επομένως, βγες από την αδράνεια, πιάσε τα ηνία στα χέρια σου και οδήγησε τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Να ξέρεις ότι οι κόποι σου εκτιμώνται και αυτό θα σε ωφελήσει διπλά. Στα οικονομικά σου θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, οι θέσεις των πλανητών σου προσφέρουν μια απρόσμενη δύναμη και ενέργεια για να διεκδικήσεις όσα θελήσεις, αλλά και για να αντιμετωπίσεις όλα τα εμπόδια που θα σταθούν στο δρόμο σου ή εκείνα που εδώ και καιρό σου εμποδίζουν την εξέλιξη. Με τη διορατικότητα που σε χαρακτηρίζει θα μπορέσεις να κάνεις εύστοχες κινήσεις και να λάβεις σωστές αποφάσεις προς όφελός σου. Μην επιτρέψεις σε ο,τιδήποτε να σου χαλάσει την καλή ψυχολογία και την αποφασιστικότητα.
Αισθηματικές
Η ημέρα στην αισθηματική σου ζωή, κρύβει εκπλήξεις και αλλαγές. Μπορεί αυτές να σε κάνουν να νιώσεις αμήχανα και άβολα, αλλά αμέσως θα καταλάβεις την αξία τους και τον σπουδαίο ρόλο που μπορούν να παίξουν προς όφελός σου. Είτε είσαι ελεύθερος, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, καλό είναι να επανεξετάσεις αυτά που ζητάς και να τα κάνεις ξεκάθαρα είτε στο ταίρι σου, είτε στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν και οι άλλοι.
Επαγγελματικές
Η ψυχραιμία στα επαγγελματικά θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο τρόπο. Οι συνεργάτες σου δεν θα έχουν περιθώριο να σε αμφισβητήσουν. Η υποστήριξή τους θα είναι σχεδόν βέβαιη. Η οικονομική σου κατάσταση βάλλεται από τα αυξημένα έξοδα. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς με τη διαχείριση αυτής, ώστε να αποφύγεις τις αδιέξοδες καταστάσεις.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, μην υποκύπτεις στα παιχνίδια του μυαλού. Ακόμη κι αν αμφιβάλεις ή νιώθεις φόβο για την έκβαση των προσπαθειών σου, συνέχισε την πορεία σου με σταθερότητα και υπομονή. Έχεις καταπληκτικές ιδέες που χρειάζονται μια άψογη εφαρμογή. Όπως καταλαβαίνεις, η επιτυχία δεν μπορεί παρά να είναι μονόδρομος.
Αισθηματικές
Η σχέση σου θα περάσει μια δοκιμασία, καθώς το παρελθόν ξυπνά και αποφασίζει σήμερα να επιστρέψει αρκετά δυναμικά. Το θέμα είναι το πως εσύ θέλεις να αντιδράσεις. Θα υποκύψεις ή θα περιφρουρήσεις με όλες σου τις δυνάμεις τη σχέση που έχεις τώρα και την οποία συνειδητά διατηρείς; Αν ανήκεις στους αδέσμευτους και θέλεις να ανταλλάξεις τη μοναξιά σου με την συντροφικότητα, κάνε τις απαραίτητες κινήσεις σήμερα.
Επαγγελματικές
Η ημέρα είναι μια από εκείνες που σου δίνεται η θεία δύναμη να διορθώσεις μεγάλα λάθη του παρελθόντος και να ξαναγράψεις με κάποιον τρόπο την ιστορία. Τώρα όμως, έχεις την γνώση και την εμπειρία, για αυτό φρόντισε να το κάνεις σωστά αυτή τη φορά. Όσο για το αποτέλεσμα, αυτό είναι μόνο στο δικό σου χέρι! Οι οικονομικές ανησυχίες συνεχίζονται, αλλά μην σε πτοεί αυτό. Θα καταφέρεις μετά από προσπάθεια να βελτιώσεις αισθητά και ουσιαστικά την κατάσταση.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, όσο σκληρό και αν είναι, θα πρέπει εσύ ο ίδιος να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου από τις απειλές που δέχεσαι. Ειδάλλως, μην περιμένεις να το κάνει κάποιος άλλος αντί για εσένα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα στερηθείς τη βοήθεια αγαπημένων προσώπων, αν αυτό κρίνεις ότι το χρειάζεσαι. Ζήτησέ την και να ξέρεις ότι θα την έχεις.
Αισθηματικές
Συναισθηματικά η μέρα αυτή για τους δεσμευμένους θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς θα υπάρχει η ευκαιρία για συζήτηση με τον σύντροφό σου γύρω από τα κοινά όνειρα για το μέλλον. Αν δεν ανήκεις στους δεσμευμένους, μην απογοητευτείς αν διαπιστώσεις ότι κάτι νέο που μπήκε στη ζωή σου δεν αξίζει την παραμονή του σε αυτή. Είναι πολύ νωρίς για να νιώσεις συντριβή. Μπορείς να προχωρήσεις με άνεση παρακάτω.
Επαγγελματικές
Οι συνθήκες στην εργασία σου απαιτούν από εσένα να πάρεις αποφάσεις και να λύσεις προβλήματα μια και καλή. Το παρελθόν σε έχει διδάξει καλά και για αυτό φρόντισε να μην το ξεχνάς. Η απομόνωση μπορεί να σε βοηθήσει να σκεφτείς πιο καθαρά . Τα οικονομικά σου χρειάζονται προγραμματισμό. Ειδάλλως, οι συνεχώς αυξανόμενες υποχρεώσεις θα ξεφύγουν από τον έλεγχο σου.

Υδροχόος
Ψυχραιμία! Η μοναδική συμβουλή για εσένα, φίλε Υδροχόε! Ναι, θα υπάρξουν αντιξοότητες. Ναι, θα υπάρξουν εμπόδια. Αλλά να θυμάσαι ότι τίποτα δεν θα είναι πέρα των δυνάμεών σου. Άρα, πάρε βαθιά ανάσα και οπλίσου με υπομονή. Έτσι θα μπορέσεις να σκεφτείς τις καταλληλότερες λύσεις ανά περίπτωση, αποφεύγοντας τις σπασμωδικές κινήσεις.
Αισθηματικές
Στην κοινή σου πορεία με τον σύντροφό σου, νιώθεις ότι πολλά σε ενοχλούν και σε πληγώνουν. Όμως, αυτό δεν κάνει απαραίτητη την αποστασιοποίησή σου. Πλησίασε το ταίρι σου και μίλησέ του για όσα νιώθεις. Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, καλό είναι να βρεις το σωστό τρόπο να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μην χάνεις χρόνο, καθώς έτσι θα ξέρεις αν αξίζει να επενδύσεις σε αυτό ή αν θα πρέπει να απομακρυνθείς.
Επαγγελματικές
Προγραμματισμός, η λέξη κλειδί για τα εργασιακά σου σήμερα. Λάβε δράση και δώσε λύσεις εδώ και τώρα. Ο,τιδήποτε καθυστερείς θα διογκωθεί στο μέλλον και ίσως τότε να μην μπορείς να το διαχειριστείς εξ ίσου αποτελεσματικά. Τα οικονομικά σου, χρειάζονται δραστικές αποφάσεις και ενέργειες. Οι σπατάλες τέλος! Νέες πηγές εσόδων είναι δυνατόν να υπάρξουν αν δραστηριοποιηθείς τώρα.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, εμπόδια και καθυστερήσεις σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται άγχος και ανησυχία. Εύκολα ,όμως, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τις αναποδιές. Ο αέρας της ανανέωσης ξεκίνησε ήδη να φυσάει και θα γίνει αισθητός σε πολλούς τομείς της ζωής σου.
Αισθηματικές
Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σήμερα και να αφήσεις στην άκρη τις σκοτούρες που σε προβληματίζουν όλη την υπόλοιπη ημέρα. Αν ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, ο αισθησιασμός και το πάθος σου, γίνονται αντιληπτά από το κατάλληλο άτομο. Μήπως κάτι νέο ξεκινά; Εσύ θα το αποφασίσεις.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, κινήσου με θάρρος και τόλμησε να παρουσιάσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου. Θα τύχουν εκτίμησης και σεβασμού ακόμη κι αν δεν το περιμένεις. Βέβαια, αυτό είναι στο χέρι σου, εφόσον πιστεύεις βαθιά σε αυτά που εκφράζεις. Τα οικονομικά αρχίζουν να ισορροπούν. Ωστόσο, η προσεκτική διαχείριση συνεχίζει να είναι απαραίτητη.
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment