Μητέρα δηλώνει έτοιμη να θηλάζει τον γιο της μέχρι να γίνει οκτώ ετών

Η 40χρονη Sophie Emma Rose εξακολουθεί να θηλάζει τον 4χρονο γιο της Shaye όποτε εκείνος το ζητά και είναι υπέρ της συνέχισης του θηλασμού μέχρι την ηλικία των 8 ετών τουλάχιστον.
Άρχισε να δημοσιοποιεί στο κανάλι της στο YouTube βίντεο από την ώρα του θηλασμού πριν από έξι μήνες συγκεντρώνοντας περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια views.
Η Βρετανή Sophie, που ζει στην Ταϊλάνδη με τον σύντροφό της Danny, δεν σταματά να τονίζει τη σημασία του θηλασμού. «Εκτός από τη διατροφική αξία του μητρικού γάλακτος, είναι και ένας τρόπος να δείξεις στο παιδί σου με έναν απόλυτα σωματικό τρόπο πως είσαι εκεί για εκείνο. Του δίνεις ανακούφιση και συνδέεσαι μαζί του συναισθηματικά», λέει στη βρετανική εφημερίδα Mirror.
«Πιστεύω πως το μήνυμα που στέλνω με το να θηλάζω χωρίς να ντρέπομαι, στα βίντεο στο YouTube, είναι πως είναι εντάξει να γίνεται αυτό. Το στήθος δεν είναι σεξουαλικό αντικείμενο, είναι φτιαγμένα για τον θηλασμό» προσθέτει.
«Το attachment parenting έχει να κάνει με το να συμπεριφέρεσαι σε ένα παιδί με σεβασμό και να ανταποκρίνεσαι πλήρως στις συναισθηματικές του ανάγκες. Το να κοιμάσαι μαζί του και ο θηλασμός είναι πράγματα που κάνουν ένα παιδί να νιώθει εγγύτητα και ασφάλεια».
Στόχος της είναι να θηλάζει τον Shaye για όσο εκείνος το θέλει. «Ξέρω πως κάποτε ο θηλασμός τελειώνει, τα παιδιά δεν πιάνουν καλά το στήθος στην ηλικία 7 ή 8 ετών. Δεν φοβάμαι πως θα θηλάζω το γιο μου μέχρι να γίνει 18 και να πάει στο πανεπιστήμιο. Όταν κλαίει είμαι 99% σίγουρη πως αυτό που θέλει είναι να θηλάσει. Και μόλις τον θηλάσω είμαι 99% σίγουρη πως θα σταματήσει να κλαίει αμέσως. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνουν οι άλλοι γονείς χωρίς τον θηλασμό», εξηγεί.
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment